Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
八掛一問 有冇人刷緊moov?

E MOOV有?

Moov有頭先睇榜 一位緊
其實我諗緊邊個平台可以更有標誌性咁突顯香港妹
(但其實kkbox俾咗錢

更正 係新兩榜一位緊 熱播第9

Joox??

Moov

E MOOV有?

Joox??

Moov

我指你話有咩平台更有標誌性🤔🤔
不過joox都係大陸野

E MOOV有?

Joox??

Moov

我指你話有咩平台更有標誌性🤔🤔
不過joox都係大陸野

我剛先睇睇下嘢都突然get到 sorry
Joox都一位緊

Moov好似之前sj有拍宣傳影片?
又覆錯Post,Sorry各位
SJ大發

仲好認真睇左陣
多謝湯丸大神
無挑終於復播

唔好意思
我老婆成日襯我行開咗用我部電腦追Post
搞到我一用返就以為睇緊GamePost
之前又係咁
之後我同佢講返佢話咪當推Post
各位ELF真係唔好意思
BTW睇咗週偶同19禁綜藝笑到仆街

真係唔緊要 咪當推post
得閒叫呀嫂都可以留下言

佢台灣人無ac
成日追Post一睇唔明啲廣東話就叫我翻譯
SJ大發

仲好認真睇左陣
多謝湯丸大神
無挑終於復播

唔好意思
之前又係咁
各位ELF真係唔好意思

真心唔緊要啊 真係可以當推post
得閒留下言啦請你夫人~
綜藝真心正 多謝你

笑到
食飯睇差啲噴埋出嚟
SJ大發

仲好認真睇左陣
多謝湯丸大神
無挑終於復播

唔好意思
之前又係咁
各位ELF真係唔好意思

真係唔緊要 咪當推post
得閒叫呀嫂都可以留下言

佢台灣人無ac
成日追Post一睇唔明啲廣東話就叫我翻譯

果然台灣多ELF
話說有日返工就遲到
咁岩手機又播到TOO LATE

Too late 好好聽
話說有日返工就遲到
咁岩手機又播到TOO LATE

Too late 好好聽

我都覺

大家去apple music 睇
海海係咁睇貓紙

大家去apple music 睇
海海係咁睇貓紙

好可愛 狗衝睇
有冇人睇到末放?人歌
有冇人睇到末放?人歌

Miss左

有冇人睇到末放?人歌

Miss左

我都

171118 簽售會 #superjunior #eunhyuk #donghae

赫海調戲一位粉絲是宰哥哥親姐素拉怒那
海海一臉真誠的看著粉絲然後突然喊她:素拉怒那!
宰哥在旁邊爆笑,海海拿著話筒說
“赫宰姐姐素拉怒那來啦,在這跟素拉姐姐見面啦。”
姐姐被其他人突然圍觀感到不好意思
海海:幹嘛呀,跟赫宰成為家人多好啊
然後簽名“怒那,我們是家人!❤”
之後撒嬌的語氣喊素拉怒那,
姐姐大概被萌到了只能接受

宰哥哥跟著說:姐姐怎麼不來家裡玩啊
姐姐被調戲的不知自己是誰自己在哪只能發呆,
宰哥哥問為什麼心情不好啊,
姐姐說很多人看著有點…
宰哥哥:啊不想變得有名?和東海有同樣的夢想呢😂

(Repo cr.Zyu_hya)【Cr.Hyukkiss 】

好可愛 其實要點先可以抽到簽名會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞