Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
有冇15號夜晚去 17 18號返

我 15號20點機。17號23點機返

你好聰明呀吖

14去 18番

14去 18番

你買到飛啦?

你好聰明呀吖

你好聰明呀吖

你好聰明呀吖

14去 18番

你買到飛啦?

你好聰明呀吖

唔知會唔會加場呢?
你地可以結伴去排隊

我覺得應該會加15號

你好聰明呀吖

如果啲人可以聽埋歌就好啦

班人淨係識笑笑笑
@SuperJunior中文家族站
171122 SuperMarket更新INS#SuperJunior#相关:.
昨天大家都抢到票了嘛?哈哈 我们制作团队为了确保各位超市顾客们能抢到super show7 的座位没有参战而是在背后为大家应援...
放送结束后紧接着的鱼饵劳动列车! 应大家的要求会上传银赫的淘气的四胞胎的视频的
#结果 #和我们一起 #穿着super长羽绒服 #去super show的路 #祈福 #棒棒的牛逼的幸运 #给你 #super junior #Superjunior #suju #CJoshopping #CJoshopping #Supermarket #Supermarket
【翻译:XY】
https://www.instagram.com/p/BbyMGJDnFtf/?taken-by=supermarket1120

製作組真係好好

你好聰明呀吖

你好聰明呀吖

我想要吖

你好聰明呀吖

去唔到韓場 等港場搶飛

你好聰明呀吖

如果啲人可以聽埋歌就好啦

其實所有綜藝 所有歌都正

14去 18番

你買到飛啦?

買到?
去唔到韓場 等港場搶飛

+1
去唔到韓場 等港場搶飛

+1

諗緊自己一個去唔去睇
去唔到韓場 等港場搶飛

+1

諗緊自己一個去唔去睇

去!

大家加油 本命不在我就只睇港場了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞