Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike

圭賢既生日廣告 張相係李赫宰

銀赫(不是利特、不是圭賢)

銀赫:who am I

圭賢既生日廣告 張相係李赫宰

銀赫(不是利特、不是圭賢)

銀赫的錯嗎?

不過2月3咁快有

我都諗緊
black suit 出榜多日 今日入番
mnet97(+2)
naver86
soribada36(+1) ​​​

Soribada係真愛,keep住係榜

mnet97(+2)
naver86

頭先俾錯公仔

又成個袁泳儀咁

好似

又成個袁泳儀咁

好似

好似化妝品廣告😂
倩_EunHyuk
171128 jtbc2 ins 更新#SuperJunior# 相關 SJ RETURN JTBC2 12/6 (星期三) 晚上 9點[韓國時間] 初放送!
----

上電視所以del 左十元?
倩_EunHyuk
171128 jtbc2 ins 更新#SuperJunior# 相關 SJ RETURN JTBC2 12/6 (星期三) 晚上 9點[韓國時間] 初放送!
----

上電視所以del 左十元?

Vlive播過個啲?定新野?

舊嘢啦我估
mnet97(+2)
naver86

頭先俾錯公仔

It's ok

大雲po咗kry首歌 勁正

狗衝去聽

好好聽

狗衝去聽

好好聽

好想聽完整版啊
如果大家pause ver 中左golden ticket 而又唔會去ss7 韓場
我誠意收

我完全找不到圭

KKBox戰況報導

好消息 !!
新歌跟單曲日榜分佔一三名了, 而且其他歌曲都進到15名以內了(本來是20名以內) 大家再接再勵喔 !!
如果大家pause ver 中左golden ticket 而又唔會去ss7 韓場
我誠意收

KKBox戰況報導

好消息 !!
新歌跟單曲日榜分佔一三名了, 而且其他歌曲都進到15名以內了(本來是20名以內) 大家再接再勵喔 !!

太好
https://www.youtube.com/watch?v=d9APui2qA6k
home shopping個兩位主持對同SJ做完直播既感受
總結我聽到同SJ有關既分享下啦
1. 女主持曾經有三年時間係SM教演講、發聲、主持技巧,SJ都有上佢堂。
2. 有講到特哥做得好好,希大開頭有D擔心因為開心唔開心都會表現出黎但結果出黎覺得效果都好好,大雲比較怕羞少講野但cue佢又講到唔錯。
結論: very good
3. 男主持同希大本身識得,係其他節目同希大有一齊出演過。
4. 之前都有Idol Group話有興趣做home shopping,但SJ係第一個成功合作。
5. 因為SJ又唱又跳又表演個人技,令Home shopping變得好新鮮。

女主持原來咁勁 不過我都覺得佢mc幾好 對suju都好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞