Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike

咁打女人呢?

應該係指爭執有碰撞

唔係好在乎公司點回應
係擔心其他個幾個
一諗到佢地每個都努力維繫SJ
但咁樣比一個人連累
真係好抱歉係呢一刻無辦法再接受強仁
如果有人可以澄清係假消息你話幾好

you are not alone

你話如果有人可以出黎話因為有誤會爭執
強仁為左保護女友先唔覺意有少許碰撞
成件事都應該幾唔同

唔係好在乎公司點回應
係擔心其他個幾個
一諗到佢地每個都努力維繫SJ
但咁樣比一個人連累
真係好抱歉係呢一刻無辦法再接受強仁
如果有人可以澄清係假消息你話幾好

you are not alone

你話如果有人可以出黎話因為有誤會爭執
強仁為左保護女友先唔覺意有少許碰撞
成件事都應該幾唔同

咁打女人呢?

其實個回應無回應過
避重就輕

呢個係正式回應
我係網民都唔會接受
完全冇講過有冇打女人
細細聲講

我想強低退出sj
細細聲講

我想強低退出sj

KKBOX 4日第一啦!! 大家加油!!
@52HzM_
MCD这周投票没咱家 应该是下周不去打歌了
坚持瓜基尼Naver和冠军秀至少坚持到19号
油管是日常性任务 打歌结不结束都要刷
找点事做会好很多 真的 ​​​​

@52HzM_

大家都係專注打榜啦 唉

KKBOX 全碟都起20名內,
希望大家可以聽多d
@52HzM_

希望佢地會有一位
唔好比單野影響
@52HzM_

希望佢地會有一位
唔好比單野影響

最慘係回歸都無人search super junior
依家先有人search

佢地又準備左野比ELF

要堅持一個組合十幾年一d都唔易,之前睇過利特大概話而家遇到難題都唔會怕,同隊友會勇敢面對。今次我諗都係一樣,做飯嘅繼續支持suju就夠!flighting
要堅持一個組合十幾年一d都唔易,之前睇過利特大概話而家遇到難題都唔會怕,同隊友會勇敢面對。今次我諗都係一樣,做飯嘅繼續支持suju就夠!flighting

@李戳海了吗
真的笑了 居然有人不知道sorry sorry是司机的 朋友还是太年轻?

[摊手]一周偶像评论:”不是冒犯哦 但他们好像抄袭了produce101里姜daniel那组 下次应该要编自己的舞才对 >:(

(via Luv_Opera)

https://www.weibo.com/1768223062/FvvrE6Qdk?type=comment#_rnd1510904911360

@李戳海了吗:后续:Produce 101在作'Never','请打开'的时候也作了ss, 好吧 也许 背景音'本来'是sj唱的, 但101加了编舞和更多的元素 这版本不是完整版 101的更长 那才是官方的 所以请归功于他们

笑左

佢仲要堅持
搞笑

勁多人去左搵個留言😂😂

勁多人去左搵個留言😂😂

有傻人發現當然衝!

勁多人去左搵個留言😂😂

有傻人發現當然衝!

Sorry sorry2009年喎
穿越去未來抄嗎?
笑死

無知真係好可怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞