Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike

好正

好正

去完之後又要趕黎香港
#SUPERJUNIOR# 8辑《#PLAY #PAUSE Ver.》实物视频

昨天还想说是不是自己判断错误....
今天看到视频....CD真的放外面了..
会不会刮花也无所谓傻帽也知道你不听歌==.....

[CR:.myseoulmates]
[VIA:SinHwe]

頂呢個真係笑左
171129 韓網更新相關新聞
神童"'SS7' 執導很幸福 ..想快點展現給大家"(採訪)
"這次和銀赫一起親自執導Super Junior演唱會,我們一點一點詳細檢查,包括照明都親自選定,費了很多心思"
"包括舞台上要展現的演唱會影像全部執導了,周邊,海報也全部由我們負責。所以雖然苦惱了很多,但是真的很幸福很有趣"

Cr 淺光ShallowBlue
-
周邊也是!!!!
我團真的是全能團啊👏👏👏
嘩 周邊都係自己搞今次!
又傳12月10日ss7 in hk

好正

去完之後又要趕黎香港

神童"'SS7' 執導很幸福 ..想快點展現給大家"(採訪)
"這次和銀赫一起親自執導Super Junior演唱會,我們一點一點詳細檢查,包括照明都親自選定,費了很多心思"
"包括舞台上要展現的演唱會影像全部執導了,周邊,海報也全部由我們負責。所以雖然苦惱了很多,但是真的很幸福很有趣"

-
周邊也是!!!!

買買買!!!!

2月啊
新人留個名先 岩岩睇曬上個post同呢個

-
周邊也是!!!!

買買買!!!!

難怪今次海報咁好睇
連門票個邊都好高質

sm 快d send email 比我訂周邊

2月啊

係我打錯左

水晶
認得你

-
周邊也是!!!!

買買買!!!!

難怪今次海報咁好睇
連門票個邊都好高質

sm 快d send email 比我訂周邊

仲以sm請左新美工
原來係佢地自己搞

好有才華啊真係

水晶
認得你
因為水晶睇多左希澈同圭賢然後而家最中意東海

可愛既AB line

水晶
認得你
因為水晶睇多左希澈同圭賢然後而家最中意東海

表白水晶隊長
歡迎~

赫宰又想比人打

佢自從軍隊返黎就開始撩交打模式

可愛既AB line

兩個係度做咩

似係大雲眼訓 希大去睇佢係咪訓左(?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞