Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
希大ig live 播don't don提到三爺

这时我的设定和kinodo paitoz【游戏名】里的李浩利【音译】一样是红头发 韩庚是像最终幻想7里的男主角克劳德一样的黄头发[听译:瓶子]

庚澈呀

團魂
妖 returns 笑死
第一次見希大死狗樣
終於比大雲威番次

睇完return想講其實金起伏個名應該比大雲
一時大佬 一時小可愛

馬始好乖啊咩都話喜歡

呢幾集見到佢好開心
性格真係好好

呢個忙內好乖
第一次見希大死狗樣
終於比大雲威番次

Sj returns入左大雲坑
第一次見希大死狗樣
終於比大雲威番次

一時大佬 一時小可愛

馬始好乖啊咩都話喜歡

呢幾集見到佢好開心
性格真係好好

呢個忙內好乖

其實仲有想講return 連送圭入伍個餐都cut 左
第一次見希大死狗樣
終於比大雲威番次

一時大佬 一時小可愛

馬始好乖啊咩都話喜歡

呢幾集見到佢好開心
性格真係好好

呢個忙內好乖

return有拍到咁早咩 5月嘅事啵
不過唔播到好 駛事一陣軍方又詐型 要延長圭
第一次見希大死狗樣
終於比大雲威番次

一時大佬 一時小可愛

馬始好乖啊咩都話喜歡

呢幾集見到佢好開心
性格真係好好

呢個忙內好乖

之前佢地live 有set 哂機
同埋一開始預告有一秒播左係佢地有影

馬始好乖啊咩都話喜歡

呢幾集見到佢好開心
性格真係好好

呢個忙內好乖

可能之後圭入左伍 如果播會影響圭
Vlive出個無剪輯版就好啦

係 如果可以好似之前咁 足本播哂就好

馬始好乖啊咩都話喜歡

呢幾集見到佢好開心
性格真係好好

呢個忙內好乖

好想佢地播返之前cut左馬始個d啊

馬始好乖啊咩都話喜歡

呢幾集見到佢好開心
性格真係好好

呢個忙內好乖

好想佢地播返之前cut左馬始個d啊

呢個真

馬始真係好可愛 養佢一定好輕鬆

諗起佢上無挑比哈哈話佢癡線佬
肚子黑洞

諗起佢上無挑比哈哈話佢癡線佬
肚子黑洞

太熱情
刷kkbox好有成就感how come
利申 完全唔影響我刷瓜
想去mama既去呢到!有飛抽!

【送2017 MAMA門票】

一票難求,唔知大家搶唔搶到 #2017MAMA 亞洲音樂大獎嘅門票呢?

當晚星光閃閃,多個人氣單位 #BTS , #EXO , #GOT7 , #RedVelvet , #SuperJunior 同 #WannaOne 都已確定出席!

想入場睇SHOW?你只要完成以下幾個步驟,就有機會獲得【2017 MAMA亞洲音樂大獎】紅地毯及頒獎禮門票各2張 (名額1個) 或 頒獎禮門票2張 (名額3個)。

參加步驟:
1) 讚好此Facebook Fan Page ( Plaza Hollywood )
2) 讚好及分享此Post (需設定為公開)
3) 於此Post下方留言欄成功 tag 3位好友並同時留言:「我想睇 2017 MAMA!」
4) 登入 https://goo.gl/71YopM 填妥表格及問題答案 (參加者需用香港身份證登記並須年滿16歲)
5) 截止日期:2017年11月22日晚上11時正

- 獎品:【2017 MAMA亞洲音樂大獎】紅地毯及頒獎禮門票各2張 (第1名)、【2017 MAMA亞洲音樂大獎】頒獎禮門票2張 (第2至4名,每人2張)。合共4個得獎名額。
- 得獎資格: 主辦單位會選出第1至4名答得最具心思並成功完成所有步驟的參加者。中獎資格及名次由主辦單位決定,參加者不得異議。
- 得獎者通知日期:得奬者將於2017年11月24日收到荷里活廣場電郵通知,得獎者須於2017年11月27日前回覆電郵以確定出席活動,逾期當棄權論。
- 參加即表示同意所有遊戲條款,詳細條款及更多詳情內容請細閱參加表格。

【2017 MAMA亞洲音樂大獎】將於2017年12月1日在亞洲國際博覽館舉行。

#MAMA #2017MnetAsianMusicAwards #亞洲音樂大獎 #韓星 #KPOP

其實睇完咁多教學
都唔知自己係咪真係刷緊

快d投idol champ
無黎兩三日又新post了!
加油打榜
lm

5同8
又再一次證明...
上到熱門搜尋頭10都係冇效果
Show Champion 輸緊!快投!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞