Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=d9APui2qA6k
home shopping個兩位主持對同SJ做完直播既感受
總結我聽到同SJ有關既分享下啦
1. 女主持曾經有三年時間係SM教演講、發聲、主持技巧,SJ都有上佢堂。
2. 有講到特哥做得好好,希大開頭有D擔心因為開心唔開心都會表現出黎但結果出黎覺得效果都好好,大雲比較怕羞少講野但cue佢又講到唔錯。
結論: very good
3. 男主持同希大本身識得,係其他節目同希大有一齊出演過。
4. 之前都有Idol Group話有興趣做home shopping,但SJ係第一個成功合作。
5. 因為SJ又唱又跳又表演個人技,令Home shopping變得好新鮮。

辛苦你啊
如果大家pause ver 中左golden ticket 而又唔會去ss7 韓場
我誠意收

多謝你地
https://www.youtube.com/watch?v=d9APui2qA6k
home shopping個兩位主持對同SJ做完直播既感受
總結我聽到同SJ有關既分享下啦
1. 女主持曾經有三年時間係SM教演講、發聲、主持技巧,SJ都有上佢堂。
2. 有講到特哥做得好好,希大開頭有D擔心因為開心唔開心都會表現出黎但結果出黎覺得效果都好好,大雲比較怕羞少講野但cue佢又講到唔錯。
結論: very good
3. 男主持同希大本身識得,係其他節目同希大有一齊出演過。
4. 之前都有Idol Group話有興趣做home shopping,但SJ係第一個成功合作。
5. 因為SJ又唱又跳又表演個人技,令Home shopping變得好新鮮。

女主持原來咁勁 不過我都覺得佢mc幾好 對suju都好好

兩位主持都好好
多謝你

原來kry首歌係5年前

我完全找不到圭

咁樣對比會唔會搵到😂

我完全找不到圭

咁樣對比會唔會搵到😂

要對比先搵到

原來kry首歌係5年前

5年前就籌劃到而家?

原來kry首歌係5年前

5年前就籌劃到而家?

Kry究竟收埋左幾多歌?

應該係之前錄左但又唔放出黎
相信佢地收收埋埋d好野夠出一張專輯
SS7首爾場門票!!!
👇門票上文字👇
”You have been invited to Super Show 7. We will be wearing black suit and waiting for you”

我完全找不到圭

咁樣對比會唔會搵到😂

要對比先搵到

原來係同一張黎 笑死

原來kry首歌係5年前

5年前就籌劃到而家?

Kry究竟收埋左幾多歌?

應該係之前錄左但又唔放出黎
相信佢地收收埋埋d好野夠出一張專輯

Sm竟然唔出kry韓專
無法理解

明明KRY咁正都唔比係韓國發展
無法理解
#金厉旭##金厉旭我们等你回来# D-223🌟 满满的Pause版手写信💙
To 亲爱的ELF
大家好~^^我是Super Junior的厉旭!大家过得好吗?虽然军队生活这期间每月都有写信,但是因为特别的这次专辑包含我的手写信,所以又很感谢的一字一字写了下来.
因为是正规专辑 有好听的旋律和故事…还有帅气的照片~长时间费心努力准备的哥哥们和SM家族们,工作人员们都辛苦了.也感谢给予这张专辑帮助的所有人.
我参与的新曲“爱 燃烧”是几年前和艺声哥、圭贤听了小样后录制的很珍重的一首歌.(反复修改录制的,一直唱到满意…嘿)这次8辑里一点点完成就像穿着我自己的衣服. 就像在妈妈怀里一样温暖~希望大家能喜欢并且有意义的想法~希望每次听到的时候能想到我,这段时间不要有任何压力幸福就好啦.
对于在服役中的我来说也是给予了很大力量,像支柱一样.一直很感谢等待着的所有人~愿无论何时都只有好事发生!
Super Junior里也希望一直有好事相伴~我爱你们
PS:要好好吃维他命C!
Super Junior 忙内line厉九 现在是军人 k
想成为主唱,超强颜值,又能跳舞的主舞的Super Junior厉旭!
2017年11月
[cr:guanyinghe]
[翻译:KRY-ONEVOICE]
#金厉旭##金厉旭我们等你回来# D-223🌟 满满的Pause版手写信💙
To 亲爱的ELF
大家好~^^我是Super Junior的厉旭!大家过得好吗?虽然军队生活这期间每月都有写信,但是因为特别的这次专辑包含我的手写信,所以又很感谢的一字一字写了下来.
因为是正规专辑 有好听的旋律和故事…还有帅气的照片~长时间费心努力准备的哥哥们和SM家族们,工作人员们都辛苦了.也感谢给予这张专辑帮助的所有人.
我参与的新曲“爱 燃烧”是几年前和艺声哥、圭贤听了小样后录制的很珍重的一首歌.(反复修改录制的,一直唱到满意…嘿)这次8辑里一点点完成就像穿着我自己的衣服. 就像在妈妈怀里一样温暖~希望大家能喜欢并且有意义的想法~希望每次听到的时候能想到我,这段时间不要有任何压力幸福就好啦.
对于在服役中的我来说也是给予了很大力量,像支柱一样.一直很感谢等待着的所有人~愿无论何时都只有好事发生!
想成为主唱,超强颜值,又能跳舞的主舞的Super Junior厉旭!
2017年11月

厲旭好得意
個署名

RED
SS7首爾場門票!!!
👇門票上文字👇
”You have been invited to Super Show 7. We will be wearing black suit and waiting for you”

銷量第一
果然大家好有錢

說好的冇錢呢
To 亲爱的ELF
2017年11月

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞