Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
Show champion投票 總共有3個

OMG 3個了?

...........weekly idol嗰個...是咪希大?

OMG 3個了?

岩岩上傳唔到張相
係呢3個~
暫時3個都係第一 不過show champion11月4 個個就同數字好近

OMG 3個了?

...........weekly idol嗰個...是咪希大?

希大live緊 係度唱up and down
爆音 勁恐怖

佢今日化曬妝,係咪又拍ss7 d片
Sm SuJu black suit dance ver 未出
出左個NCT black suit dance cover

OMG 3個了?

ok! thanks~
爆音 勁恐怖

應該係
Sm SuJu black suit dance ver 未出

爆音 勁恐怖

尋日大雲帶埋紅色con 應該都係ss7
唔知係咪吸血鬼concept 呢🤔

咪當係師弟應援下咁
反正都係比佢地粉絲睇
唔係我地

除左SJ 其他人都係無興趣🤣🤣
爆音 勁恐怖

應該係

大雲都有開live話去拍SS7
好想知佢用咩唇膏

勁咬唇妝
其實想講佢啲live 好近鏡
睇到佢個妝好唔貼
好像是國外的獎 不管了😂
只要有們家的地方 ELF能不動動手指嗎😏
https://twitter.com/GRAMMYzChoice/status/929455576312139777
有twitter 既快投!
輸緊!

見到個銷量就想屌9sm
好像是國外的獎 不管了😂
只要有們家的地方 ELF能不動動手指嗎😏
https://twitter.com/GRAMMYzChoice/status/929455576312139777
有twitter 既快投!
輸緊!

retweet 了~

見到個銷量就想屌9sm

真係好shit
妖 returns 笑死
第一次見希大死狗樣
終於比大雲威番次
希大ig live 播don't don提到三爺

这时我的设定和kinodo paitoz【游戏名】里的李浩利【音译】一样是红头发 韩庚是像最终幻想7里的男主角克劳德一样的黄头发[听译:瓶子]

第一次見希大死狗樣
終於比大雲威番次

睇完return想講其實金起伏個名應該比大雲
一時大佬 一時小可愛

馬始好乖啊咩都話喜歡
第一次見希大死狗樣
終於比大雲威番次

睇完return想講其實金起伏個名應該比大雲
一時大佬 一時小可愛

馬始好乖啊咩都話喜歡

呢幾集見到佢好開心
性格真係好好

这时我的设定和kinodo paitoz【游戏名】里的李浩利【音译】一样是红头发 韩庚是像最终幻想7里的男主角克劳德一样的黄头发[听译:瓶子]

庚澈呀

庚澈呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞