Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike

唔似呀講緊身高
新人留個名先 岩岩睇曬上個post同呢個

水晶
認得你
因為水晶睇多左希澈同圭賢然後而家最中意東海

水晶我都最鐘意初丁
覺得小海同姜成勳有D似 都係童顏到爆炸

赫宰又想比人打

佢自從軍隊返黎就開始撩交打模式

Rap 真係好難呀麻
淨係識marry u 同no other既rap 已經係我最大能力

可愛既AB line

兩個係度做咩

似係大雲眼訓 希大去睇佢係咪訓左(?

我會視為有愛表現

唔似呀講緊身高

我淨係見到第一張大雲條頸長過薛凱琪
見到好多人中左golden ticket 勁葡萄~
感覺上應該要親身到碟鋪買先會中,
gmarket or 其他網站買應該佢都視為外國飯所以唔會攏入去
香港場有無得抽

可愛既AB line

兩個係度做咩

我會視為有愛表現

呢個諗起之前睇過super camp北京定上海場KRY唱Dorothy既fancam
大雲邊恰眼訓邊唱歌

點解可以唱緊歌都恰眼訓

可愛既AB line

兩個係度做咩

我會視為有愛表現

呢個諗起之前睇過super camp北京定上海場KRY唱Dorothy既fancam
大雲邊恰眼訓邊唱歌

有冇link

可愛既AB line

兩個係度做咩

我會視為有愛表現

大雲邊恰眼訓邊唱歌

有冇link

https://www.bilibili.com/video/av3996180/

謝謝

赫宰又想比人打

邊個識啊!!

可愛既AB line

兩個係度做咩

見到好多人中左golden ticket 勁葡萄~
感覺上應該要親身到碟鋪買先會中,
gmarket or 其他網站買應該佢都視為外國飯所以唔會攏入去
香港場有無得抽

同求香港場
大雲ig live
讲话部分翻译:各位我现在正在去录制电台的路上,听得见吗?这是KRY唱的“爱,燃尽”,虽然还没有出音源,是这次新出版本里收录的歌曲。本来是以前在准备KRY专辑时录的歌,但那时候发专辑比较困难(就搁置了)。歌听起来还不错吧?是真的能唱进心里的,很悲伤的歌。

5年前就諗住出kry album
可惜出唔成

點解唔出 一定狗衝!!!!

可愛既AB line

兩個係度做咩

我會視為有愛表現

大雲邊恰眼訓邊唱歌

有冇link

https://www.bilibili.com/video/av3996180/

謝謝

呢個樣都咁靚仔既

呢個樣都咁靚仔既

扮大雲?
大雲食野好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞