Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike

三個合唱就係失戀既過程
大雲岩岩失戀好傷心
圭賢慢慢忘記 偶然重遊舊地掛念過去
厲旭無左你都可以過得好好
唱法同佢地性格好似
好掛住KRY

搞到我諗起希大吐嘈kry唱one love時嘅表現完全唔同
Btw
我覺得大雲係故事嘅主角
圭係將自己嘅感情注入去故事嘅作者大人
旭係旁白
敏係因為依套故事身同感受嘅讀者
所以睇佢地唱歌會見到大雲同敏好悲傷
圭好似好深情但係又好冷靜
旭就成個感覺都好冷靜咁

好同意
我自己覺得
大雲係同你一齊喊
圭賢係旁邊安慰你
厲旭係點醒你個個

Btw 形容得好好

但係點解睇落去旭咁毒舌嘅
是說suju 個ballad line每期唔同
例如she’s gone係kry+敏+海+強
咁我就用翻頭先自己用嘅比喻講咪海同強爸
海係故事一面嘅路人
最易被影響 亦都最唔容易受影響
姐係有時會動情 有時會身同感受 有時就淨係經過
強爸係敏身邊嘅觀眾
會用強大嘅臂彎證明佢唔係依套劇嘅主角
身邊嘅o個一位亦都唔係另一個主角咁...
大概啦
特哥參加格鬥類綜藝??

【naver综合】26日下午,#SuperJunior# 成员 #利特 出席了MBC格斗类综艺<无畏的家伙们>在日山举办的记者见面会,利特表示如果收视率突破4%,自己将会挑战ROAD FC.该节目于韩国时间每周五晚上12点45分播出. ​​​

[CR: 韩国me2day]

Omg
老人家唔好亂黎

特哥係去做導師姐,
不過個公約 …

嚇死我 以為佢副body玩格鬥

三個合唱就係失戀既過程
大雲岩岩失戀好傷心
唱法同佢地性格好似
好掛住KRY

分手大師金厲旭
特哥參加格鬥類綜藝??

【naver综合】26日下午,#SuperJunior# 成员 #利特 出席了MBC格斗类综艺<无畏的家伙们>在日山举办的记者见面会,利特表示如果收视率突破4%,自己将会挑战ROAD FC.该节目于韩国时间每周五晚上12点45分播出. ​​​

[CR: 韩国me2day]

Omg
老人家唔好亂黎

特哥係去做導師姐,
不過個公約 …

嚇死我 以為佢副body玩格鬥

嚇一跳
但個公約好大劑
好似有人話 pause……只係special ver. 唔係b版……
sm

三個合唱就係失戀既過程
大雲岩岩失戀好傷心
唱法同佢地性格好似
好掛住KRY

搞到我諗起希大吐嘈kry唱one love時嘅表現完全唔同
Btw
我覺得大雲係故事嘅主角
圭係將自己嘅感情注入去故事嘅作者大人
旭係旁白
敏係因為依套故事身同感受嘅讀者
所以睇佢地唱歌會見到大雲同敏好悲傷
圭好似好深情但係又好冷靜
旭就成個感覺都好冷靜咁

好同意
我自己覺得
大雲係同你一齊喊
圭賢係旁邊安慰你
厲旭係點醒你個個

Btw 形容得好好

三人三色先係kry嘛
好似有人話 pause……只係special ver. 唔係b版……
sm

考慮緊留彈藥買C版

多多錢都唔夠洗
sm

考慮緊留彈藥買C版

多多錢都唔夠洗

其實會唔會special ver. 等於b版?
姐係由原本嘅a+b, c
變成black suit+pause, repackage..?
sm

考慮緊留彈藥買C版

多多錢都唔夠洗

其實會唔會special ver. 等於b版?
姐係由原本嘅a+b, c
變成black suit+pause, repackage..?

其實聽人好多人都話呢個係B版
但應該真正既後續仲未黎

己經無錢 買左呢個
後續加演唱會都可以唔洗去
150625 娛樂百分百 #DnE【Cr. 兔幾Clara】

Q:“你和東海出門誰的尖叫聲會比較大?”

赫:“我和他出門的話,會自己先尖叫著出門的。”
150625 娛樂百分百 #DnE【Cr. 兔幾Clara】

真係好sweet 又機智又care到對方感受
係度睇home shopping中字 突然睇到特哥話……Bs同OMC版分別就係a b版…………
係度睇home shopping中字 突然睇到特哥話……Bs同OMC版分別就係a b版…………

下 即係pause係c版?
無後續曲?

pause係special ver.
仲有C

真係好sweet 又機智又care到對方感受

佢地啲答案有時都幾出乎預料

前幾日先睇番專輯發佈會
啲問題都好尖銳
但佢地答得好好
有幾個記者係咁問點解無cut走始源乜乜乜
真係好討厭

情商高 智商又高

下 即係pause係c版?
無後續曲?

pause係special ver.
仲有C

唔好忘記特哥自作曲

赫宰去左睇茶蛋演唱會

赫宰去左睇茶蛋演唱會

佢唔識用人地支高科技應授棒

赫宰去左睇茶蛋演唱會

老人家點會識用高科技

赫宰去左睇茶蛋演唱會

老人家點會識用高科技

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞