Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
https://m.weibo.cn/1761646140/4175463079979295

Window show group指既就係佢地
另類既心有靈犀

仲要叫口號
https://m.weibo.cn/1761646140/4175463079979295

Window show group指既就係佢地
另類既心有靈犀

仲要叫口號

大雲同東海仲猶豫咗一下
聽日係打歌既最後一日
又覆錯Post,Sorry各位
SJ大發
聽日係打歌既最後一日

難得聽日可以睇下直播
我地期待下後續曲啦

SJ大發

仲好認真睇左陣
多謝湯丸大神
無挑終於復播
http://www.yinyuetai.com/fanclub/topic-detail-mobile/98325
搵到個網有齊哂佢地出道前既相
某幾位成員真係由細靚到大

特別一提海海竟然會舉中指

敏敏瘦到癡線
http://www.yinyuetai.com/fanclub/topic-detail-mobile/98325
搵到個網有齊哂佢地出道前既相
某幾位成員真係由細靚到大

特別一提海海竟然會舉中指

敏敏瘦到癡線

好可愛海海
SJ大發

仲好認真睇左陣
多謝湯丸大神
無挑終於復播

唔好意思
我老婆成日襯我行開咗用我部電腦追Post
搞到我一用返就以為睇緊GamePost
之前又係咁
之後我同佢講返佢話咪當推Post
各位ELF真係唔好意思
BTW睇咗週偶同19禁綜藝笑到仆街
SJ大發

仲好認真睇左陣
多謝湯丸大神
無挑終於復播

唔好意思
之前又係咁
各位ELF真係唔好意思

真係唔緊要 咪當推post
得閒叫呀嫂都可以留下言
@Hyukiss_海柒
171118 签售 #金希澈 #李东海
希:sj returns里我不是脱裤子了嘛
但其實是东海脱了我的褲子扔到角落
神童還幫我拍了一張穿内裤的照片
照片出来感覺特~别好 所以我想用作专辑小卡
但被公司阻止了 是豹纹内裤 kkkk

笑死 真係佢地先會話拎黎做小卡
@Hyukiss_海柒

痴線得黎又好正
八掛一問 有冇人刷緊moov?
SJ大發

仲好認真睇左陣
多謝湯丸大神
無挑終於復播

唔好意思
之前又係咁
各位ELF真係唔好意思

真心唔緊要啊 真係可以當推post
得閒留下言啦請你夫人~
綜藝真心正 多謝你
@Hyukiss_海柒

痴線得黎又好正

好癲 求放圖

E MOOV有?

Moov有頭先睇榜 一位緊
其實我諗緊邊個平台可以更有標誌性咁突顯香港妹
(但其實kkbox俾咗錢

E MOOV有?

更正 係新兩榜一位緊 熱播第9

E MOOV有?

Joox??

E MOOV有?

Joox??

Spoty??

E MOOV有?

Joox??

Spotify??

E MOOV有?

更正 係新歌榜一位緊 熱播第9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞