Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
Sm搶錢 又出左個特別ver出黎

係囉 PAUSE Ver.咩來

@SUPERJUNIOR
#SUPER JUNIOR#《#PLAY# PAUSE Ver.》11月28日发售
收录#SUPER JUNIOR-K.R.Y.#新歌《#愛,태우다# (#Shadowless#)》(★CD only) ​​​​

7張海報 張張都好靚

正專都仲未到手 咁快又黎第2隻
心好累
仲要7張海報
賣血賣腎都唔夠

係囉 我一隻都未收到
又嚟
仲要D海報咁高質

#SUPER JUNIOR#《#PLAY# PAUSE Ver.》11月28日发售
收录#SUPER JUNIOR-K.R.Y.#新歌《#愛,태우다# (#Shadowless#)》(★CD only) ​​​​

7張海報 張張都好靚

心好累
仲要7張海報
賣血賣腎都唔夠

係囉 我一隻都未收到
又嚟
仲要D海報咁高質

在即將到來的28日,SUPER JUNIOR正規8輯追加收錄SUPER JUNIOR-K.R.Y.新歌的《’PLAY’ PAUSE Ver.》將正式發售!

這次專輯在原來的《PLAY》收錄的10首歌曲上一同收錄CD Only的SUPER JUNIOR-K.R.Y.的新歌《愛,태우다 (Shadowless)》,敬請多多期待!

只係多一首歌 唔會有音源

7張海報 張張都好靚

心好累
仲要7張海報
賣血賣腎都唔夠

係囉 我一隻都未收到
又嚟
仲要D海報咁高質

在即將到來的28日,SUPER JUNIOR正規8輯追加收錄SUPER JUNIOR-K.R.Y.新歌的《’PLAY’ PAUSE Ver.》將正式發售!

這次專輯在原來的《PLAY》收錄的10首歌曲上一同收錄CD Only的SUPER JUNIOR-K.R.Y.的新歌《愛,태우다 (Shadowless)》,敬請多多期待!

SM真識食

7張海報 張張都好靚

心好累
仲要7張海報
賣血賣腎都唔夠

係囉 我一隻都未收到
又嚟
仲要D海報咁高質

SM真識食

有圭同小旭既信喎
真識賺錢

仲有KRY首單曲
賺到fatfat
都係等c版先買

7張海報 張張都好靚

心好累
仲要7張海報
賣血賣腎都唔夠

係囉 我一隻都未收到
又嚟
仲要D海報咁高質

SM真識食

有圭同小旭既信喎
真識賺錢

仲有KRY首單曲
賺到fatfat

真係唔會放過任何賺錢嘅機會
圭飯表示 SM你好嘢

心好累
仲要7張海報
賣血賣腎都唔夠

係囉 我一隻都未收到
又嚟
仲要D海報咁高質

SM真識食

有圭同小旭既信喎
真識賺錢

仲有KRY首單曲
賺到fatfat

荷包門常為SM把開
之後會唔會有⏩⏪⏹⏭⏮

Stop ver.
Fast foward ver.

ELF : ATM ver
之後會唔會有⏩⏪⏹⏭⏮

Stop ver.

之後會唔會有⏩⏪⏹⏭⏮

Stop ver.

never end

係囉 我一隻都未收到
又嚟
仲要D海報咁高質

SM真識食

有圭同小旭既信喎
真識賺錢

仲有KRY首單曲
賺到fatfat

佢地之前講話有後續
有首特哥寫既歌
同埋話會宣傳

而家呢個應該係B
大雲半個鐘前又快閃live
又冇提示
https://www.bilibili.com/video/av16577099/
大型銷售現場睇左未?

睇左
成日做埋d十幾年前拍校服廣告嘅post
https://www.bilibili.com/video/av16577099/
大型銷售現場睇左未?

睇左
成日做埋d十幾年前拍校服廣告嘅pose
大型銷售現場睇左未?

睇左

好鬼老土
大雲半個鐘前又快閃live
又冇提示

冇+1
新人留名
本命東海圭賢
大型銷售現場睇左未?

睇左

好鬼老土

笑死
個啲遮太陽動作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞