Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike

赫宰去左睇茶蛋演唱會

佢唔識用人地支高科技應授棒

老人家點會識用高科技

所以我地個枝一路都係最原始個隻

人地個支好似要link落電話到
我地將來出個支因爲要就番佢地老人家所以應該都好簡單

赫宰去左睇茶蛋演唱會

老人家點會識用高科技

我地有個電器殺手
太高科技唔好
浪費晒

低科技都比佢fing爛咗
我哋都係回歸原始社會啦

赫宰去左睇茶蛋演唱會

老人家點會識用高科技

我地有個電器殺手
太高科技唔好
浪費晒

我哋都係回歸原始社會啦

其實你地講要link落電話到嘅時候
唔好話佢地 連我都一頭霧水

老人家點會識用高科技

我地有個電器殺手
太高科技唔好
浪費晒

我哋都係回歸原始社會啦

好似係為左要一齊變色一齊斬燈

老人家點會識用高科技

我地有個電器殺手
太高科技唔好
浪費晒

我哋都係回歸原始社會啦

好似係為左要一齊變色一齊斬燈

姐係五月天咁😂

Sm又黎搶錢
但我睇唔明係咩月曆

燒錢玩意
https://youtu.be/Rj5TRGudInk

1:46有始源出現
5:18有圭賢出現

圭賢個頭好似草菇

圭賢個頭好似草菇

3:26都有圭賢

圭賢個頭好似草菇

3:26都有圭賢

想睇中字

Sm又黎搶錢
但我睇唔明係咩月曆

一個月一本 monthly planner

圭賢個頭好似草菇

初舞台始源冇得上係咩感受
【xportsnews】[崔始源正常参加SJ演唱会行程!]28日根据SJ Label方面消息,成员#崔始源#确定将参加#SuperJunior#于12月15日~17日举办的<SuperShow7>演唱会行程,SJ Label表示"正规八辑的放送活动因为处在与节目组之间的出演商议阶段,所以根据本人意愿可以进行协商,但演唱会的情况是在数月前就有已经完成约定的部分,事实上很难再进行协商."

正想post上黎~
有十元
【xportsnews】[崔始源正常参加SJ演唱会行程!]28日根据SJ Label方面消息,成员#崔始源#确定将参加#SuperJunior#于12月15日~17日举办的<SuperShow7>演唱会行程,SJ Label表示"正规八辑的放送活动因为处在与节目组之间的出演商议阶段,所以根据本人意愿可以进行协商,但演唱会的情况是在数月前就有已经完成约定的部分,事实上很难再进行协商."

正想post上黎~
有十元

其實好慘
依家已經都唔係求13人 11人 係求7人可以半全體回歸

YEAH!!!!!!
圖好型!!!!
原來今個星期五就係mama

係啊 一唔去睇就成日唔記得
越南場(?)好低調地完了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞