Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
新po lm

melon朝早升到有64 但又跌返落去72...(股票?

頂 想睇番呢場

跳樓咁...
@just_for_2H
到處缺貨的小8,新娜拉,文庫,21日預計會進貨[拜拜][拜拜][拜拜] 仰天長嘯啊我[允悲][允悲]

@-耐天才呀OvO:发行第一周断货,第三周再补货???诚心不让我们拿一位???

到處缺貨的小8,新娜拉,文庫,21日預計會進貨[拜拜][拜拜][拜拜] 仰天長嘯啊我[允悲][允悲]

@-耐天才呀OvO:发行第一周断货,第三周再补货???诚心不让我们拿一位???

垃圾公司
無綫搵銀赫同東海做嘉賓拍馬家開飯 算唔算上綜藝?
lm
新人留名
今次回歸先入坑
李東海真係好可愛

我都係
雖然赫宰入伍前已經有留意佢地
但入坑係今次comeback
好似愈黎愈多新面孔

垃圾公司

真係好嬲啊 回歸竟然唔夠碟賣,仲話係大公司

垃圾公司

完全被睇小
無綫搵銀赫同東海做嘉賓拍馬家開飯 算唔算上綜藝?

係微博睇返黎既
赫海上tvb係因為韓國觀光局邀請架
唔係tvb請
再講tvb邊有咁大面

一半半啦
lm

hello
新人留名
今次回歸先入坑
李東海真係好可愛

我都係
雖然赫宰入伍前已經有留意佢地
但入坑係今次comeback

垃圾公司

完全被睇小

Show champion投票 總共有3個

呢張先岩
希大live緊 係度唱up and down
爆音 勁恐怖
E.L.F-JAPAN 官網詳細消息

SUPER JUNIOR-D&E從11月29日開始每月連續發表日語原創歌曲,封面照片也同時公開。

並且從11月開始第一次固定出InterFM897,在女性雜誌《anan》和男性時尚雜誌《smart》中也決定展開連載。

radio 放送時間:每週三24:00-24:30
(11月15日初回放送)
雜誌:《anan》11月22 開始每月一次連載
           《smart》11月24開始每月一次連載
Show champion投票 總共有3個

OMG 3個了?
E.L.F-JAPAN 官網詳細消息

SUPER JUNIOR-D&E從11月29日開始每月連續發表日語原創歌曲,封面照片也同時公開。

並且從11月開始第一次固定出InterFM897,在女性雜誌《anan》和男性時尚雜誌《smart》中也決定展開連載。

radio 放送時間:每週三24:00-24:30
(11月15日初回放送)
雜誌:《anan》11月22 開始每月一次連載
           《smart》11月24開始每月一次連載

每月⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞