The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
最後個笑容意見好似有
1.見到Gabriel 係到
2.Rick見到咁撚多人咁撚多槍知道可以成為對抗Negan嘅強大盟友

我覺得係以見到熟人
個人放鬆左而笑
似係傻撚左咁笑 下集開無雙
趕緊番屋企睇

今集值幾分?
今集普普通通
最尾比女兒國包圍好正
今集普普通通
最尾比女兒國包圍好正

有男人架喎 應該唔係女兒國
似係見到carol,支鎗都似carol係樹林用個把
最後個笑容意見好似有
2.Rick見到咁撚多人咁撚多槍知道可以成為對抗Negan嘅強大盟友

我覺得係以見到熟人
個人放鬆左而笑

可能係見到有咁多人力 槍 覺得又有新社區
最後個笑容意見好似有

4. 佢見到呢到咁多女, 好開心
睇完 最尾rick個樣

佢見到神父定乜?

唔知見到乜
我個人認為佢笑係因為搵到個戰鬥民族

不過好似超過7成人都係女仔

但多數幾靚女

反而上一次果個女兒國, D成員多數阿嬸,阿婆
710預告
https://www.youpak.com/watch?v=2balmlS_-XY
最期待嘅鐵通屍似乎係下集出
Daryl又拎番crossbow,J撚死
見到Heath?
最後個笑容意見好似有

我覺得係以見到熟人
個人放鬆左而笑

可能係見到有咁多人力 槍 覺得又有新社區

我自己都buy呢個,今集不斷強調點樣唔夠人/武器,而家一下搵到咁多槍同武器
只要Rick維持s5個痴線樣就一d都唔擔心
無啦啦走左D戰力出黎
第一下心諗女兒國堆人又出番黎添
Rosita 好撚正
呢幾集都估到佢等緊組軍
但我就比Rick叫到留係個Kingdkm到
Rosita 好撚正
呢幾集都估到佢等緊組軍
但我就比Rick叫到留係個Kingdkm到

下集未睇你表現囉
新戰力係咩人
救世軍又會咁好死 唔罰RICK佢地既
救世軍又會咁好死 唔罰RICK佢地既

咁認真佢地死口唔認又無證據,saviour本身又唔知係耶穌打救左Daryl,Simon直頭懷疑係關Carl事添
就算佢地再懷疑Rick有問題都無辦法證明
睇完,拆彈果度睇到我心臟爆炸

用鋼索殺咁多條屍真係正到飛起
雖然下一秒Rick同Michonne係屍群中俾屍妹妹下連武器都無用真係好主角威能

用鋼索殺咁多條屍真係正到飛起
雖然下一秒Rick同Michonne係屍群中俾屍妹妹下連武器都無用真係好主角威能

果個位真係好癲
好似食左mario星星咁無敵mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞