The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
carol同daryl重遇果幕好感人
點解肥婆唔搵女兒國幫手 佢地又咁憎救世軍
好撚CUTE

女兒國, 唔想對抗救世軍, 因為佢班男人都係俾救世軍屌虐晒
而且女兒國班女人 對救世軍又淆晒底, 所以只可以 隱居於世

而且肥婆大波妹, 走之前, 答應佐 女兒國條女 唔可以話俾人地知
有女兒國既存在,同地點

而且肥婆大波妹, 走之前, 答應佐 女兒國條女 唔可以話俾人地知
有女兒國既存在,同地點

但係有女兒國支線一定有理由
唔係點搵武器畀垃圾崗軍

有女兒國既存在,同地點

但係有女兒國支線一定有理由
唔係點搵武器畀垃圾崗軍

簡單D來講, 咪姐係用來拖戲份LO
你咁快爆出來, 仲邊到有戲拍,
個大波肥妹, 到最後咪又係會忍唔住爆出來,
其實有個地方呢..就有好撚多槍,
而且個地方D人 仲要全部女人來TIM
CAROL BB好正
DARYL一拎番起把箭個下好似有道氣傳番上佢身

一洗比救世軍當狗時候既風
傳聞話今集班垃圾佬會幫negan打番rick轉頭....

雖然唔肯定但個啊頭真係好撚奸

成班垃圾佬好似邪教咁 除左個大佬之外d人講野唔多過兩隻字
Rosita咁閪都有人鍾意,果然有閪就係女神
垃圾軍好有可疑
睇到Daryl 唔同carol 講glenn死咗好嬲呀
軍妹俾阿巴咸飛撚咗之後,變咗憤青
之前negan 嚟ruvk 踩場,都係因為佢,肥婆倉務先會死,尤雞被人捉,條女變相勁黑人憎
Rick留鬍留左咁耐,已經開始唔記得左佢剃左鬍係一個靚仔
Carl都已經大個左咁多

睇番第一季個樣 勁細個
Rick留鬍留左咁耐,已經開始唔記得左佢剃左鬍係一個靚仔

我覺得佢留鬚仲型wo
到左我出場o既時候
見到carol BB 我就充滿力量 準備說服kingdom
睇到Daryl 唔同carol 講glenn死咗好嬲呀

你係咪睇開TVB
班垃圾軍真係好有可疑
又要鋪排一季先打電話

睇番第一季個樣 勁細個

好cute
點解可以每集都有人話悶
究竟d人係想睇d乜野
下下都有人話悶真係好撚煩

同意上面有位巴打話垃圾佬班人好奸
唔係咁想rick揾佢地幫拖
睇到同carol隱瞞個下好sad

悶都講下點悶法吖
RAINK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞