The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
開頭好似冇人鐘意呀婆
而家人見人愛

由一開始俾老公打都唔敢還手唔敢出聲
到依家變左戰神,遇人殺人
都仲未計佢無視所有walker

由第一季睇到佢變戰神

話左Carol bb傾國傾城
裙下之兵不計其數
開頭好似冇人鐘意呀婆
而家人見人愛

由一開始俾老公打都唔敢還手唔敢出聲
到依家變左戰神,遇人殺人
都仲未計佢無視所有walker

由第一季睇到佢變戰神

話左Carol bb傾國傾城
裙下之兵不計其數

carol呢d先係應該活係末世既人
有d撚樣成日拖累人
唔敢殺人都算 唔敢殺屍先on9

carol 由一個怕事既女人
慢慢變成適當時候要心狠手辣既人
希望佢唔好死
依家最鐘意既角色係佢

In 戰神we trust
其實好想知由rick醒返到依家究竟過左幾耐

昏迷咗應該一年以上,因為期間shane 同 佢老婆搞埋咗,仲有埋BB,按常理計,由安慰,發展,到信任,差唔多

之後又遇咁多人,好難估計,但睇CARL 同朱迪斯個樣,我諗加埋都應該6~7年以上

昏迷咗應該一年以上,因為期間shane 同 佢老婆搞埋咗,仲有埋BB,按常理計,由安慰,發展,到信任,差唔多

之後又遇咁多人,好難估計,但睇CARL 同朱迪斯個樣,我諗加埋都應該6~7年以上

劇中Judith一歲都無,劇中時間線比盡都係過左兩年半

Judith 可能係..但個仔就...大得太明顯(比起第一集)..似十歲變十六,七

Judith 可能係..但個仔就...大得太明顯(比起第一集)..似十歲變十六,七

岩岩上百度 有人話wiki有寫
大約係第四季 就過左550日
個時間係由爆發個日計

https://tieba.baidu.com/p/2747350206?pn=0&

依家罐頭先開始變壞,我估三年到

左下嗰格easy street 唔明

我比人困住個時狂播o既歌
仲係未接受到rick同黑妹一齊.... 個靚女人妻又死左

我覺得套嘢刻意打破種族界限
白種美國妹with亞裔男
白種男with黑妹

又到星期一
今集真係要睇中字

eugene講D野睇英文字幕都唔明
睇緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞