The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
咁快妥協,negan唔懷疑架咩

都冇計
之前你地話前幾集悶,
今集就真係悶撚到仆街,
竟然要睇個大毒撚 U煎SOLO 成集戲份
哇, 真係屌佢老母
爛片,悶到嘔。點解仲有人睇?
醫生都殺
從果一笑可以睇得出eugene 係扮驚

嗰下奸笑已經道出一切
學埋carol d衰野,扮weaker
醫生都殺

佢話仲有另一個

嗰下奸笑已經道出一切
學埋carol d衰野,扮weaker

佢本身就唔強 真係做返自己
Eugene 應該扮野
佢咁聰明 知道有咩方法對付Negan
一定係一條伏線
只係Dwight想走出Negan去搵條女既時候估唔到Eugene 會咁做
Dwight 借啲意搞掂醫生應該係因為知道Negan有啲野
Eugene 應該扮野
一定係一條伏線
只係Dwight想走出Negan去搵條女既時候估唔到Eugene 會咁做

最唔明點解要搞鳩個醫生
因為個醫生叫佢唔好做好人?
Eugene 應該扮野
一定係一條伏線

最唔明點解要搞鳩個醫生

其實我都唔係好明
之前你地話前幾集悶,
今集就真係悶撚到仆街,
哇, 真係屌佢老母

我都覺得今集真係悶到 成季第一次開始覺得悶
Eugene 應該扮野
一定係一條伏線

最唔明點解要搞鳩個醫生

因為negan懷疑dwight同sherry夾埋
所以dwight要砌醫生生豬肉,屈鳩醫生係放走sherry嗰個
btw嗰幕都有d心寒,希望rick反擊到之後燒鳩返negan塊臉
點解要搞鳩醫生

dwight就係要製造個煙幕
等negan知唔關自己事
今集真心悶
下集又要睇黑妹搞野
以U煎一路以黎既性格唔似會夠膽反negan喎
明顯U煎係假變節啦,又拎返自己係研究員啲野出嚟講,佢係show比Negan睇自己有幾聰明,好似以前呃鳩魂斗羅咁咋嘛
加上Negan又拋鳩佢又話燒臉結果成個人燒撚埋,比著你你會唔會好似Darly咁倔死都唔認自己係Negan,今集睇佢其實覺得佢真係聰明仔,唔覺悶
之前你地話前幾集悶,
今集就真係悶撚到仆街,
哇, 真係屌佢老母

我覺得好好睇渦
比較差就係佢d戲屎左d
之前你地話前幾集悶,
今集就真係悶撚到仆街,
哇, 真係屌佢老母

我都覺得今集真係悶到 成季第一次開始覺得悶

今集真係
不過都係鋪路 好期待反攻個日

次次一見到Eugene即刻飛住睇
今集真係睇得好辛苦
佢樣樣嘢都講到好複雜 本身又廢
希望佢之後唔好陀衰家
每個人都要描述下,
大家都係唔同領域發力
咁決戰先會好睇架嘛

如果無d鋪陳,變到講幾句就叫得郁神之國,
去女兒國一野又拎埋槍,跟手解埋垃圾山個任,
打打下之咁橋撞到d仔叛變
成件事就tvb到無輪。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞