The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
morgan幾廿歲人終於開竅

開竅都要殺自己友
叫人信都唔洗殺自己友掛

佢整死摩根個徒弟,令佢諗起自己個仔,唔知係咪當左佢係仔呢

其實都做到好明顯,你見佢搵返個瓜之前啲畫面就知

應該係
問題係依家人手唔夠仲要殺自己殺
唔為大局著想
戰神都唔用腦

害死個細路都咁內疚,哩啲人點同救世軍打?正一唔死都無用
殺咗佢反而可以示人以弱,之後一嘢收救世軍皮
利申:9up

開竅都要殺自己友
叫人信都唔洗殺自己友掛

應該係
唔為大局著想
戰神都唔用腦

本地都有d黨派殺清同路人重要過殺敵

真係拍得岩岩好
屌你地啦
又話Morgan和理非又話走得太前
而家完全入晒魔
睇到flash back果下真係好撚唏噓
屌你地啦
而家完全入晒魔

Morgan 根本人格分裂
個仔未死到個仔死左已經試過一次改變人格
學完棍又變左左膠
而家又黎料

開竅都要殺自己友
叫人信都唔洗殺自己友掛

應該係
唔為大局著想
戰神都唔用腦

本地都有d黨派殺清同路人重要過殺敵

真係拍得岩岩好

佢哋嘅結果大家有眼睇
如果佢哋喺TWD入面嘅世界,都唔知生唔生存到?
屌你地啦
而家完全入晒魔

Morgan 根本人格分裂
個仔未死到個仔死左已經試過一次改變人格
學完棍又變左左膠
而家又黎料

我覺得佢好似hulk咁 唔變身只因為忍住忍住
同埋flashback個下先記得佢好慘
好似好多人唔記得當日Richard仲想殺Carol
戰鬥力高又如何
搞內部矛盾既人真係不了
佢殺richard可以令saviors對kingdom重拾信心 再而一鋪清saviors袋
我估下個禮拜上貢時會秒撚哂班saviors
利申 9up
Morgan 有病唔睇醫生
咁多位巴打, [3] post已開 請移玉步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞