The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
是咪應該要開新post
發覺出面已經搵唔到呢個post了
影視台搵極都搵唔到呢個post,要人手search
明明自己殺唔到就去怪神父
然後又重覆犯錯 屌

佢想死唔緊要 唔好拉埋Sasha陪葬丫嘛..

乜女兒國真係有咁多槍?

起碼夠正氣

垃圾埸果班我估可能會反

唔係嘛 俾左咁多槍佢地 仲要反
反negan呀?

好難講呀
可能就係借你力量搵晒槍比佢就過橋抽板
同埋劇組暫時無乜深入講班人,有機會係為之後既劇情鋪路

分分鐘打完NEGAN之後調轉鎗頭打尻RICK, 跟住又可以拖多集
明明自己殺唔到就去怪神父
然後又重覆犯錯 屌

佢想死唔緊要 唔好拉埋Sasha陪葬丫嘛..

乜女兒國真係有咁多槍?

起碼夠正氣

垃圾埸果班我估可能會反

唔係嘛 俾左咁多槍佢地 仲要反
反negan呀?

好難講呀
可能就係借你力量搵晒槍比佢就過橋抽板
同埋劇組暫時無乜深入講班人,有機會係為之後既劇情鋪路

分分鐘打完NEGAN之後調轉鎗頭打尻RICK, 跟住又可以拖多集

講錯, 係一季
是咪應該要開新post
發覺出面已經搵唔到呢個post了

樓豬去左邊
Rick俾屍圍真係無人俾佢呃到?
嚇到我大叫WTF 然後念念有詞咁講「唔撚係啩主角都死」
嗰吓好似黑妹咁呆咗
有冇人開新POST
嗰吓好似黑妹咁呆咗

冇擔心過
如果Rick咁樣死法真係好柒
嗰吓好似黑妹咁呆咗

冇擔心過

反而以為黑妹會就咁byebye
但諗諗下黑妹都係唔會死得咁柒
嗰吓好似黑妹咁呆咗

冇擔心過

黎到第7季應該唔會再有主角係比屍咬死喇掛
太耐無得扑野真係會逼癲人
Rick已經
黑妹係咪立緊flag
黑妹係咪立緊flag

有幾個人應該係一定唔會死 就係rick 黑妹 daryl同carl
其次carol同maggie都無咩可能
下一集叫bury me here
嗰吓好似黑妹咁呆咗

冇擔心過

黎到第7季應該唔會再有主角係比屍咬死喇掛

見啲屍開緊餐又一時諗唔起隻鹿
Rick咁樣死嘅話 製作單位一定比人鬧爆
主角好難會死架啦我諗 上面都有人講左 rick Dayrl 都應該唔洗 黑妹⋯呢集講佢一無左rick 就無哂意志 到時真係打negan果時 好可能唔夠tough
主角好難會死架啦我諗 上面都有人講左 rick Dayrl 都應該唔洗 黑妹⋯呢集講佢一無左rick 就無哂意志 到時真係打negan果時 好可能唔夠tough

點會死
係都最後幾集先死啦
喪屍變晒做垃圾
兩個人可以殺一團
覺得Rick同黑妹愈睇愈順眼喎

點會死
係都最後幾集先死啦

rick死

然後佢個仔繼承做主角

點會死
係都最後幾集先死啦

rick死

然後佢個仔繼承做主角

Carl啲戲唔掂…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞