The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
百度條友講到勁有邏輯
有90%應該中
係咪已經無人睇? 一日得十幾個comment

韓仔一死走左大半

BTW 最近見韓仔結婚都調和番之前GE心情

成班老戰友阿rick同弓佬果班都有去賀佢
睇返神父嗰到開左車之後有個頭捐左上黎 到底邊個黎 同埋神父其實係咪唔知佢係車架
Btw最後見到rick笑嗰下真係吊曬癮 預告嗰隻walker又係咩料 呢集真係帶返起曬觀眾條癮

神父開左車有個頭捐上黎個個應該就係最後有一幕係得一個女仔幪哂面拎住槍 得一個middle shot個個人黎既
應該班人唔係女兒國 如果係Tara 應該認得佢地?
快啲下一集

未認得姐 要做D緊張氣氛出黎
下集應該全面開戰

韓仔一死走左大半

睇完都唔上黎LIHKG講啦 你知架啦
呢到成日都有野嘈既

其實美國果邊都係一樣

自從第一集, 韓仔/軍佬被爆頭之後, 收視一路跌

啲進度慢到咁
一集講少少又完

呢季都唔叫慢啦 之前成季內心戲都試過啦

韓仔一死走左大半

睇完都唔上黎LIHKG講啦 你知架啦
呢到成日都有野嘈既

點會無人睇 fb post hit到...

係大部份walking dead fans留左係hkgoldeb者
收視率事實係每餘下跌 太多文戲

係唔係集集要喪屍無雙呀

係唔係集集要喪屍無雙呀

仲係第1,2季咩..
講真我覺得人既鬥爭仲好睇過同walker打
人既鬥爭亦都唔一定要係咁打

係唔係集集要喪屍無雙呀

而家打喪屍反而覺得悶
淨係想睇佢點打尼根
不過第一二季打喪屍又真係樂有緊張感既
第二季一開頭成條馬路都係喪屍個時

係唔係集集要喪屍無雙呀

而家打喪屍反而覺得悶
淨係想睇佢點打尼根
不過第一二季打喪屍又真係樂有緊張感既
第二季一開頭成條馬路都係喪屍個時

咪撚就係
反正主角9成9都係sm d 喪屍
有咩好睇
最後Rick笑唔通係見到同肥妹起橋度失散困個男人?
睇班人形象都似,但可能類似失憶

個黑人好似唔拍
所以唔會係佢

個黑人好似唔拍
所以唔會係佢

source?
上imdb睇就知重有無拍
漫畫佢都係被咬到手
如果唔拍可以跟原著寫死佢姐
軍妹今季忽然咁多戲份
係咪就死
軍妹今季忽然咁多戲份
係咪就死

漫畫差唔多夠期死
軍妹今季忽然咁多戲份
係咪就死

漫畫差唔多夠期死

屌你漫透出番去啦
軍妹今季忽然咁多戲份
係咪就死

漫畫差唔多夠期死

就黎無晒靚女J
百度條友講到勁有邏輯
有90%應該中

Share 條link 睇下 巴打

9估
1. Rick知道原來仲有咁多人而興奮
2. Rick見佢到著到咁霉dum朵,估佢地都係俾Negan欺壓而興奮,即係有更多同路人
黎到season7都仲有人屌太少喪屍戰
屌你死去睇Bio電影啦
至於屌節奏慢,應該先屌season2先

9估
1. Rick知道原來仲有咁多人而興奮
2. Rick見佢到著到咁霉dum朵,估佢地都係俾Negan欺壓而興奮,即係有更多同路人

除非有個受左燙斗刑既人
軍妹今季忽然咁多戲份
係咪就死

漫畫差唔多夠期死

就黎無晒靚女J

黑妹代死 留返軍妹比Rick食
軍妹今季忽然咁多戲份
係咪就死

漫畫差唔多夠期死

就黎無晒靚女J

女兒國&新呢班人都勁多女啦
唔係講笑
真係想塞morgan食屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞