The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
係咪已經無人睇? 一日得十幾個comment

韓仔一死走左大半
係咪已經無人睇? 一日得十幾個comment

其實美國果邊都係一樣

自從第一集, 韓仔/軍佬被爆頭之後, 收視一路跌

啲進度慢到咁
一集講少少又完
而家套野好撚悶
其實美國本土收視都重係好好喎
係s6 finale咁樣收尾俾人屌足半年
預左黎緊7b都係鋪路多,可能8先入正題真係開打
唔好又好似6咁衰爛尾就得
幾時出
會唔會係講heath或者神父出左去撞到另一班人
跟住又要用一集時間解釋
RICK 撞到果班, 唔係之前,
大波肥妹, 去女兒國撞果班咩?

唔係同一班人咩?

唔係同一班人咩?

有男人

唔係同一班人咩?

有男人

唔係啦oceanside海邊嫁
而且佢地咁封閉咁唔想俾人知自己存在點會就咁走出黎
d人成日話悶 唔知點解完全唔覺得悶
反而好緊張 好想知之後點

咁有d人成日覺得無喪屍打無槍戰就悶嫁啦
利伸每集都好期待

利伸每集都好期待

唔係悶,係每集太短啦....
根本無討論位
覺得最尾應該唔會係carol
反而覺得關神父事 因爲跟住船呢個提示黎

btw 我都留意到神父揸車走個陣
隔離有個人 唔知有無睇錯

係著個人突左出黎

真係喎 我重睇先見到 開開下車彈左個人影出黎

最大機會應該係heath?
依個時間冇理由出個新角色 神父又肯跟個陌生人走

有機會係威脅佢

Baidu分析晒
都幾合理

係著個人突左出黎

有機會係威脅佢

Baidu分析晒
都幾合理

百度有咩主流意見?我上reddit多

利伸每集都好期待

根本無討論位

premiere一個鐘喇喎 同埋cable劇係咁無計

係著個人突左出黎

有機會係威脅佢

Baidu分析晒
都幾合理

百度有咩主流意見?我上reddit多

https://tieba.baidu.com/p/4979645817?lp=5028&mo_device=1&is_jingpost=0

利伸每集都好期待

根本無討論位

編劇編得唔好
一星期得9個字,每集係應該achieve到d野。
做左8集仲交代緊,而大家都知佢實係打negan, 咁注定首播炒唔起,根本無野好傾(主因都係太耐一集)

利伸每集都好期待

根本無討論位

編劇編得唔好
做左8集仲交代緊,而大家都知佢實係打negan, 咁注定首播炒唔起,根本無野好傾(主因都係太耐一集)

之後肯定係救世軍去其他地方搵弓佬搞到有人死
跟住搞到佢地團結返去搵rick打鳩negan
最後一集比negan走甩咁上下

利伸每集都好期待

根本無討論位

編劇編得唔好

唉屌 一星期一集真係唔夠喉

美劇係咁
好撚鍾意釣人引

利伸每集都好期待

根本無討論位

編劇編得唔好

唉屌 一星期一集真係唔夠喉

美劇係咁
好撚鍾意釣人引

睇完半季又要等
屌 原來wd出返 一直都唔知
上半季睇完 以為要等一年
見到有人ig post先知
睇返神父嗰到開左車之後有個頭捐左上黎 到底邊個黎 同埋神父其實係咪唔知佢係車架
Btw最後見到rick笑嗰下真係吊曬癮 預告嗰隻walker又係咩料 呢集真係帶返起曬觀眾條癮

神父開左車有個頭捐上黎個個應該就係最後有一幕係得一個女仔幪哂面拎住槍 得一個middle shot個個人黎既
應該班人唔係女兒國 如果係Tara 應該認得佢地?
快啲下一集
呢度冇人有睇ep10 trailer?????
果條女冇人討論既 定連登已死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞