The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
死忠真係痴撚線 漫透屌人我可以理解,話悶都要比人屌真係 難怪依套劇咁多人睇但係依到咁少人討論 入黎講錯少少野就好似踩親條尾咁比狗追住黎咬
去埋女兒國就可以開波
覺得悶就棄劇吧啦

breaking bad season 3 咪仲大獲
一樣變神劇
開頭好似冇人鐘意呀婆
而家人見人愛

carol bb
開頭好似冇人鐘意呀婆
而家人見人愛

carol bb

carol 、adrexxx (兩姊妹個家姐)、鍾意家姐嗰個老伯,一齊拍過the mist (務地異殺)
睇返daryl係48歲,而carol 51,仲以為兩個歲數相差十年
daryl個樣似30尾40頭,carol 似50尾60頭

佢衰在白色頭姐

其實之前d 戲佢唔係真係咁型咁佬味
例如係blade做埋d 2打6

就算season 1 佢都唔係咁搶眼姐 , 反而大家一直都好鐘意泡菜仔

啱啱睇season1嗰陣諗住佢同佢大佬都會好早死,完全冇諗過佢會係core member

第一季 好似個個都話弩手型喎 好想等到佢地反擊睇daryl

聽講作者好中意daryl 呢個角色,一見到noman 就話好岩佢做,之前安排咗勁多戲份俾佢,由配角變核心
覺得悶就棄劇吧啦

一樣變神劇

嗰一季真係...
睇佢個臭西老婆西面
有時拍烏蠅又一集
season3結局mr white突然彈出
車爆兩個古惑仔
同jesse講"Run…!"
嗰吓型到核爆
仲睇到父子之情
(bgm:lalalalalalalalala lalalala lala la lalala)
daryl 係咪咁耐以嚟未沖過涼

我成日覺得末世時期 daryl比第一季大隻左咁多 明明食都食唔飽

晚晚食Carol

me too
café dé carol
覺得悶就棄劇吧啦

一樣變神劇

嗰一季真係...
睇佢個臭西老婆西面
有時拍烏蠅又一集
車爆兩個古惑仔
嗰吓型到核爆
仲睇到父子之情
(bgm:lalalalalalalalala lalalala lala la lalala)

拍烏蠅個集好有意思wor
覺得悶就棄劇吧啦

一樣變神劇

嗰一季真係...
睇佢個臭西老婆西面
有時拍烏蠅又一集
車爆兩個古惑仔
嗰吓型到核爆
仲睇到父子之情

拍烏蠅果幕咁有深意 間接描寫mr.white個內心世界喎 又有意思又有意境 咁都有得踩
連登d人真係好難服侍
覺得悶就棄劇吧啦

一樣變神劇

嗰一季真係...
睇佢個臭西老婆西面
有時拍烏蠅又一集
車爆兩個古惑仔
嗰吓型到核爆
仲睇到父子之情

拍烏蠅果幕咁有深意 間接描寫mr.white個內心世界喎 又有意思又有意境 咁都有得踩
連登d人真係好難服侍

導演出左黎講係唔夠budget定唔知諗唔到個集寫咩都仲要幫人打飛機

覺得悶就棄劇吧啦

一樣變神劇

嗰一季真係...
睇佢個臭西老婆西面
有時拍烏蠅又一集
車爆兩個古惑仔
嗰吓型到核爆
仲睇到父子之情

連登d人真係好難服侍

導演出左黎講係唔夠budget定唔知諗唔到個集寫咩都仲要幫人打飛機

咪係

係唔夠budget所以焗住全廠景

lol
好型, daryl, 勁有佬味

lol

lol

其實今集唔算悶喇 rick同神父講野果part又正
daryl 同戰神見返面又好感人
第一次見daryl望人個眼神咁有愛!
(除了rick)
有無人知邊度有得down 返season1-3 ?

google下大把啦
ik88tv
vmus

google下大把啦
ik88tv
vmus

我梗係有搵過啦
好多大陸網都無晒seed
vmus down落黎又無左字幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞