The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
同上集合做一集咪算囉
rosita條八婆咁多戲份嫁
唔想睇佢係到閪面
閪婆Rosita射唔中人就怪鳩個神父
Rosita
今隻好悶
悶在我唔想睇黑妹
死忠都係咁話 今集拖戲拖到 連rick都飛埋 睇佢同黑妹開無雙打屍 如果集集都係咁 地球冇晒喪屍指日可侍 不過s2先係拖戲神作
http://www.fixsub.com/portfolio/%e8%a1%8c%e5%b0%b8%e8%b5%b0%e8%82%89

S07E12 字幕下载 百度网盘 磁力下载 电驴下载
係咪得我一個覺得唔悶
一路睇一路跟住rick同黑妹笑
愈睇愈想參與拍呢套劇
今集真係
成集飛左佢都仲得
係咪得我一個覺得唔悶
一路睇一路跟住rick同黑妹笑
愈睇愈想參與拍呢套劇

Same
今集最好笑係Rick「死」,重衰過Glenn果次,Scott Gimple你唔撚係覺得真係會有人俾你呃到呀
第二最好笑就係隻鹿
s2隻鹿都靚過佢十倍
不過今次係Rick第一次提起Glenn我屌
班人好撚煩 又唔似negan個種威嚴 又係到扮哂野咁
睇到好想打佢地
死忠都係咁話 今集拖戲拖到 連rick都飛埋 睇佢同黑妹開無雙打屍 如果集集都係咁 地球冇晒喪屍指日可侍 不過s2先係拖戲神作

我反而鍾意s2每一集都多過712
s2係場景唔郁好似好慢咁,其實d drama都幾多
尤其係Rick同Shane
班人好撚煩 又唔似negan個種威嚴 又係到扮哂野咁
睇到好想打佢地

屌俾Rick兇兩野就縮沙都係收皮啦
今集最好笑係Rick「死」,重衰過Glenn果次,Scott Gimple你唔撚係覺得真係會有人俾你呃到呀
第二最好笑就係隻鹿
s2隻鹿都靚過佢十倍

仲以為佢扑野扑到咩都唔記得晒
今集真係悶,唔係講笑
成集都唔知做乜鳩
今集真係
真係最尾一集先開波真係唔奇
拖到下季

你錯喇, 根據經驗, 最後一集頂多只會係講到 "準備開戰, 即將展開 !! "

而下一季先係真係開始打
想問垃圾婆話要the cat back係講緊乜
唔知係咪無專心睇skip左啲野
今集真係
拖到下季

你錯喇, 根據經驗, 最後一集頂多只會係講到 "準備開戰, 即將展開 !! "

而下一季先係真係開始打

通常新一季第一集都會好激烈, 但第二集開始就回落

例如
第五季第一集, 成功係貨櫃脫逃 + 消滅食人族基地
第六季第一集, 成班人一齊引一大群喪屍走
第七季第一集, 兩個元老被爆頭

所以下一季第一集, 應該係與 救世軍激戰一番, 殺左好多救世軍
第二集開始, 就變成 救世軍與主角班人 冷戰, 大家係自己總部開會 商量戰略

乜唔係rick叫佢地比20把槍佢地再搵多d槍
當佢地拎多60把槍比佢地果陣
要還埋依20把

乜唔係rick叫佢地比20把槍佢地再搵多d槍
當佢地拎多60把槍比佢地果陣
要還埋依20把

唔係呀佢講緊710 Rick拎黎送俾Michonne隻貓
第二最好笑就係隻鹿
s2隻鹿都靚過佢十倍

michonne 掉左把刀個下有幾秒覺得佢會收皮
今集真係
拖到下季

而下一季先係真係開始打

通常新一季第一集都會好激烈, 但第二集開始就回落

例如
第五季第一集, 成功係貨櫃脫逃 + 消滅食人族基地
第六季第一集, 成班人一齊引一大群喪屍走
第七季第一集, 兩個元老被爆頭

所以下一季第一集, 應該係與 救世軍激戰一番, 殺左好多救世軍
第二集開始, 就變成 救世軍與主角班人 冷戰, 大家係自己總部開會 商量戰略

第六季第二集係屋企響安喎 同埋有喪屍+Wolves危機 頭半季都好好睇
第二最好笑就係隻鹿
s2隻鹿都靚過佢十倍

michonne 掉左把刀個下有幾秒覺得佢會收皮

+1 我係有懷疑過佢會被咬,然後Rick就無事咁彈番出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞