The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
睇返daryl係48歲,而carol 51,仲以為兩個歲數相差十年
daryl個樣似30尾40頭,carol 似50尾60頭

佢衰在白色頭姐

Norman而家長期唔剪頭髮都叫老少少,s1一開始短頭髮真係話佢30歲我都信
Melissa呢個年齡算keep得唔差啦

carol 其實係頭兩季著埋d呀婆衫又短頭髮先似呀婆
依家戰神look+ gel曬頭咁
https://youtu.be/gR30PbpwV6Q timeline問題可以參考下,雖然唔會完全準但可以大概知道其實由爆發到而家真係無話過好耐
演員問題就......不可抗力黎

洗咩計 當一年有4季 第7季咪即係6xx日
繼Carol後Eugene算唔算百屌成才

Gabriel s5俾人屌得仲勁
依家呀rick左右手

宜家差morgan未覺醒
其實以佢之前堆痴撚線陷阱加棍法,佢啲戰力應該數一數二
如果覺醒左肯定好撚勁
之前幫carol開槍殺人單野應該係為覺醒鋪路
講真 如果我係u煎真係變節就算
有野食有機打 又有女女

Rick果面得個軍妹

rosita正喎
其實睇得出u 煎唔會變節,佢真係亂世下最生存到嘅人,講大話叻到仆街,仲要下下拋到你,令你覺得佢有料。所以唔好只睇表面佢變節
btw, sherry 係咪自殺?定係走左?D 放低啲食物嗰part 好心酸,話晒以前次次氹老婆都係用呢招,今次用同一招但人已不在
其實睇得出u 煎唔會變節,佢真係亂世下最生存到嘅人,講大話叻到仆街,仲要下下拋到你,令你覺得佢有料。所以唔好只睇表面佢變節
btw, sherry 係咪自殺?定係走左?D 放低啲食物嗰part 好心酸,話晒以前次次氹老婆都係用呢招,今次用同一招但人已不在

walking dead未影佢死應該都未死
睇左bleed for this
SHERRY 有份,仲要有nude!!

正如Heath 一樣
最尾阿D仔想調轉槍頭加入rick team
問U煎係咪佢個邊,U煎即刻YES I am negan
Eugene招鐵鏈搞d屍有無咩特別用意

到時進攻就火燒連環船
包到實一實
https://youtu.be/gR30PbpwV6Q timeline問題可以參考下,雖然唔會完全準但可以大概知道其實由爆發到而家真係無話過好耐
演員問題就......不可抗力黎

洗咩計 當一年有4季 第7季咪即係6xx日

嘩 都係過左2年 完全係似過左幾年

因為演員老左7年,無計啦

正如Heath 一樣

屌Heath 分分鐘Scott Gimple自己都唔記得左

正如Heath 一樣

究竟heath去左邊,明明有車又唔返去
好想WALKING DEAD 可以加多條女
好似 貝絲 咁SWEET 又靚既女仔做核心團員

利申: 好掛住貝絲BB
好想WALKING DEAD 可以加多條女
好似 貝絲 咁SWEET 又靚既女仔做核心團員

利申: 好掛住貝絲BB

30 歲鳥
唔覺得U煎做緊無間道
只不過係怕死係到尻UP
同埋係果度仲可以做人上人, 搶人野, 不知幾爽
係RICK果邊日日俾人睇唔起
唔覺得U煎做緊無間道
只不過係怕死係到尻UP

我就覺得佢無間道緊
佢最後個句I am eugene,you are dwight,we are negen我會理解做我仍然係自己,但係係哩個community我地係negan
如果佢變左節個對白應該係we are negan/you and me are negan
利申:美劇淨係追twd,唔知美劇套路
U煎好撚醒
條女一講要2份藥就知佢地想比尼根食

正如Heath 一樣

去左拍24
唔覺得U煎做緊無間道
只不過係怕死係到尻UP

你有無睇到佢吹完水轉身偷笑個下
同埋佢見到negan殺醫生之後個樣唔係驚 係嬲樣

佢係s6最後一集已經有死既決心啦 點會怕死

利申:個人分析 歡迎賽後bin c

正如Heath 一樣

去左拍24

其實都係好事 冇寫死佢, 他朝有機會回歸 中間交代佢經歷又可以呃1-2集

同埋唔洗下下以死嚟離開劇組
U煎好撚醒
條女一講要2份藥就知佢地想比尼根食

戇鳩 諗深一層啦,尼根搵女試緊佢咋

建議你重睇今季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞