The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
08個集開肚個下嚇死我
好想知弓佬同maggie 會點
話晒韓國仔係因為弓佬而死

咩思維

我覺得有時唔係身邊人點怪責自己
最大懲罰係自己自責
先會好似個無間地獄咁不停沉淪落去

俾maggie打同鬧都仲叫有個位俾佢發洩
daryl個心都好過d

但點睇maggie姐都唔會做呢d野
08個集開肚個下嚇死我

Guts
有無巴打有睇fear the walking dead
睇左一兩集好似唔錯,但同TWD無咩關聯咁

好悶
睇左半季S1放棄左

between又要等
呢季好鍾意jesus + king ezekiel

我都好鐘意king
好想知弓佬同maggie 會點
話晒韓國仔係因為弓佬而死

咩思維

最大懲罰係自己自責

daryl個心都好過d

daryl係好自責
留名
Lm
所以最後監視神父 同埋果對皮鞋 究竟係乜水?女兒國既人

咩思維

最大懲罰係自己自責

daryl個心都好過d

daryl係好自責

daryl bb

外國網站既人分析話應該係 聯手反共

武器供應商
幾時出第9集
幾時出第9集

都話2月先會再出 預告都寫明

武器供應商

都有theory話係kingdom入面果個叫Carol Morgan幫手開拖個knight 唔記得左叫咩名
用左成個聖誕假終於追完,明知Glenn同Abe都係701爆頭但真係睇到果野依然好震撼
不過想多謝Negan隊冧Spencer條反骨仔
同埋對比上黎都係憎governor多過Negan
用左成個聖誕假終於追完,明知Glenn同Abe都係701爆頭但真係睇到果野依然好震撼

Negan做人有原則 不得不承認佢呢套管治方法係末世最work既一種
無人敢反negan 相反rick個套唔係人人受落 經常會出spencer同jessie個大仔呢d仆街出黎害全家
Governor無料又管唔掂其他人 最後仲要殺哂自己友 比佢做到team leader真係負碌

Negan做人有原則 不得不承認佢呢套管治方法係末世最work既一種
無人敢反negan 相反rick個套唔係人人受落 經常會出spencer同jessie個大仔呢d仆街出黎害全家
Governor無料又管唔掂其他人 最後仲要殺哂自己友 比佢做到team leader真係負碌

Negan有治亂世用重典種原則,恐怖得黎其實有道理講 同埋都賞罰分明
但Governor就真係仆街,口是心非之餘假仁假義重要操縱人心同講勁多大話呃自己班人,自己死重要拉埋新camp班人陪佢冚家剷
真係憎到佢入心,呢頭做戲俾Andrea睇果頭即刻派人追殺Michonne
Rick就始終心地好,對自己人如果唔係直接威脅唔會傷害自己人
Ron同Sam兩兄弟直頭眼火爆 Ron應該憎Grimes一家憎到入心,Rick又殺佢老豆溝佢老母,Carl一黎就搶左佢條女
大家有冇玩The Walking Dead No Man's Land呢隻game呀?

傾唔傾得成呢?

Negan有治亂世用重典種原則,恐怖得黎其實有道理講 同埋都賞罰分明
但Governor就真係仆街,口是心非之餘假仁假義重要操縱人心同講勁多大話呃自己班人,自己死重要拉埋新camp班人陪佢冚家剷
真係憎到佢入心,呢頭做戲俾Andrea睇果頭即刻派人追殺Michonne
Rick就始終心地好,對自己人如果唔係直接威脅唔會傷害自己人
Ron同Sam兩兄弟直頭眼火爆 Ron應該憎Grimes一家憎到入心,Rick又殺佢老豆溝佢老母,Carl一黎就搶左佢條女

Rick 搶佢老母,Carl 又搶佢條女,兩仔爺好波

傾唔傾得成呢?

屌,傾唔成就拉條麻甩佬落台推Maggie上台啦
反正Jesus係咁放風話其實hilltop班人都唔係真心推舉佢

傾唔傾得成呢?

屌,傾唔成就拉條麻甩佬落台推Maggie上台啦
反正Jesus係咁放風話其實hilltop班人都唔係真心推舉佢

睇多次張圖先發現Maggie係主要談判人,企得重前過Rick 加埋生b應該今後hilltop線都同Maggie分唔開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞