The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike

傾唔傾得成呢?

屌,傾唔成就拉條麻甩佬落台推Maggie上台啦
反正Jesus係咁放風話其實hilltop班人都唔係真心推舉佢

睇多次張圖先發現Maggie係主要談判人,企得重前過Rick 加埋生b應該今後hilltop線都同Maggie分唔開

Maggie快啲接管hilltop
先留個靚名,
期待2月
仲有成個月
2月幾號播呀?

香港時間:13號
12 days left

咁快就到

咁快就到

有排啦

我唔想死

咁快就到

有排啦

我唔想死

你死咗 我真係會唔睇

有排啦

我唔想死

你死咗 我真係會唔睇

If Daryl dies,we riot
呢套野最無可能死就係Rick,Carl,Daryl同Michonne
Daryl甚至只係個原創角色,amc殺佢真係痴線
實日日去屌爆佢老母
幾時先肯完鳩咗佢, 追得好辛苦 睇美劇嘅宿命, 睇N年都未睇完
幾時先肯完鳩咗佢, 追得好辛苦 睇美劇嘅宿命, 睇N年都未睇完

佢都係跟漫畫姐

不如問漫畫幾時完.........

我唔想死

你死咗 我真係會唔睇

呢套野最無可能死就係Rick,Carl,Daryl同Michonne
實日日去屌爆佢老母

求你比我生存到最尾

佢都係跟漫畫姐

有排都未完 之後又要俾人滅哂幾條村, 再走到某個地方建國, 再俾其他國家滅國, 根住就統一地球打外星人

佢都係跟漫畫姐

有排都未完 之後又要俾人滅哂幾條村, 再走到某個地方建國, 再俾其他國家滅國, 跟住就統一地球打外星人

佢都係跟漫畫姐

有排都未完 之後又要俾人滅哂幾條村, 再走到某個地方建國, 再俾其他國家滅國, 根住就統一地球打外星人

其實個故事就係不停建國不停比人打

佢都係跟漫畫姐

漫畫作者有講過話預計300期會完,而家進度係16x左右,其實都過左一半
劇就起碼有12季 美劇黎講還好啦人地spn都做足12季
其實好多fans都估Rick漫畫裡面會死然後Carl接手做第一主角,劇我個人覺得未必

你死咗 我真係會唔睇

實日日去屌爆佢老母

求你比我生存到最尾

一齊聽Easy street

漫畫作者有講過話預計300期會完,而家進度係16x左右,其實都過左一半
劇就起碼有12季 美劇黎講還好啦人地spn都做足12季
其實好多fans都估Rick漫畫裡面會死然後Carl接手做第一主角,劇我個人覺得未必

想睇rick同daryl兄弟情
2個都唔好死

你死咗 我真係會唔睇

實日日去屌爆佢老母

求你比我生存到最尾

we're on street
and it feels so sweet

你死咗 我真係會唔睇

實日日去屌爆佢老母

求你比我生存到最尾

we're on easy street
and it feels so sweet

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞