The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
宜家先追到第5季尾
究竟glenn 點死
宜家先追到第5季尾
究竟glenn 點死

你係咪想知?知完你會棄劇
宜家先追到第5季尾
究竟glenn 點死

同漫一樣比negan用棍扑死
睇到第三季 個govenor真係好仆街

呢條友係咪會出返黎打negan

返岀黎? 起天堂打呀?
睇到第三季 個govenor真係好仆街

呢條友係咪會出返黎打negan

返岀黎? 起天堂打呀?

喪屍咁打
一星期一集...45分鐘...其實真心唔夠喉....重要成日等半季休息,一季完左等半年先有下一季...會看得幾辛苦.....build up左個緊張氣氛又完season/半季...之後又build過...塞住塞住咁
一星期一集...45分鐘...其實真心唔夠喉....重要成日等半季休息,一季完左等半年先有下一季...會看得幾辛苦.....build up左個緊張氣氛又完season/半季...之後又build過...塞住塞住咁

之前幾季一次過睇勁爽,一集接一集
Btw你個名

Btw你個名

係 live左之後好辛苦
rosita可唔可以唔好死
真係好正
rosita可唔可以唔好死
真係好正

啲皮膚令到反光 有左條疤依然咁正
外國劇不嬲都一星期先一集又得十幾集一季
Andrew Lincoln拍 Love Actually 特別篇
用而家個 look

正啊
最愛鬍鬚佬

Btw你個名

係 live左之後好辛苦

binge watch左7季既時候真係好幸福,live左就
Glenn 死左
好撚傷心
有冇人明白我
Glenn 死左
好撚傷心
有冇人明白我

死佐成年啦WO
係你而家先知炸BO
Glenn 死左
好撚傷心
有冇人明白我

我明白
第一季已經好鐘意Glenn
佢俾人爆個下 我要停一停冷靜下先睇到 睇完好sad
Glenn 死左
好撚傷心
有冇人明白我

死佐成年啦WO
係你而家先知炸BO

可能傷心左好耐
Glenn 死左
好撚傷心
有冇人明白我

我明白

真係好sad, 見佢ig 成日post 佢Maggie d 相
Btw 佢老婆好似岩岩大肚
Glenn 死左
好撚傷心
有冇人明白我

我明白

我skip左個段無看!!
Rick心諗:終於唔洗屌黑妹

Glenn 死左
好撚傷心
有冇人明白我

我明白

我skip左個段無看!!

唔好話真死,dumpster death我都個心拿住拿住
仆街
其實神父係咪唔知車上有人

你講完翻睇校到最光先睇到

唔講完全唔知
其實rick 7季以黎有無試過笑得咁開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞