The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
有冇人記得RICK做左D咩之後....神父就變忠心

係lo
之前明明好憎rick
有無人有睇龍珠超

布歐最尾個笑容同rick (今集walking dead)一樣

布歐係終於有同LV打所以笑,RICK係終於有戰力去打救世軍所以笑,兩個都唔夠悟空鳩,悟空係為打交而打交

係lo
之前明明好憎rick

神父忠嫁

以前唔係忠..
一開始係教堂想逃走..
之後係阿歷山大同個女人講RICK之前做過D咩衰野
覺得最尾應該唔會係carol
反而覺得關神父事 因爲跟住船呢個提示黎

btw 我都留意到神父揸車走個陣
隔離有個人 唔知有無睇錯

係著個人突左出黎

真係喎 我重睇先見到 開開下車彈左個人影出黎

最大機會應該係heath?
依個時間冇理由出個新角色 神父又肯跟個陌生人走
笑撚死係百度睇有個post話見到黑妹細妹所以笑

係lo
之前明明好憎rick

神父忠嫁

以前唔係忠..
一開始係教堂想逃走..

比班痴線佬襲擊之後發現自己係傻鳩,同Rick講想改變
rick個演員真係有氣場 你聽佢講故事 全部人留心聽

係lo
之前明明好憎rick

神父忠嫁

以前唔係忠..
一開始係教堂想逃走..

比班痴線佬襲擊之後發現自己係傻鳩,同Rick講想改變

我覺得與其話佢憎Rick不如話佢以前係真耶膠,佢口講事奉神反對Rick班人咁暴力(係教堂屠殺),但Rick嘅暴力偏偏就一次又一次咁救左佢
Wolf入侵之後就變左,好記得屍群入侵時佢同個茄哩菲Alexandrian講話我地都要靠自己保護自己
加埋係Negan outpost到一邊頌經後開槍同掘墳墓幫Maggie假死,真係好唔想佢背叛
希望最後果幕係佢黎

佢果種alpha氣場係由內到外 所有人都會自動聽佢話
Andrew Lincoln真係做得好好 演員本身明明都係傻傻地但一入戲就
RICK 心諗
今次我地有新武器啦

無記錯佢做旁白好出名
神父係咪比女兒國啲人夾走左
Rick同gay佬之前上船搵物資有個鏡頭係有人監視住佢地,應該就係呢班人

但係佢地咁疊馬點解唔個陣就出黎包圍

反跟蹤rick 睇下佢地咩料
宜家知道咪set返個局搵返佢地囉
大愛摩根愈講愈腼腆 講完冇人理 好撚慘

講埋D無用既廢話
阿rick聽完即刻反白眼,心諗條左膠無得救
幾時會出新一集

無記錯佢做旁白好出名

rick可唔可以搵多幾條女做老婆
ROSITA變左憤青咁
睇返神父嗰到開左車之後有個頭捐左上黎 到底邊個黎 同埋神父其實係咪唔知佢係車架
Btw最後見到rick笑嗰下真係吊曬癮 預告嗰隻walker又係咩料 呢集真係帶返起曬觀眾條癮
睇情況以西結要體驗到自己重視既人俾救世軍殺死,先可以決心同救世軍對抗,死果個好可能係果個後生仔
係咪已經無人睇? 一日得十幾個comment
係咪已經無人睇? 一日得十幾個comment

其實美國果邊都係一樣

自從第一集, 韓仔/軍佬被爆頭之後, 收視一路跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞