The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
睇左
今集尼根柒到
好心急。。。。。
英字幾時有
邊度有線上睇
楓林網 or moivesun
睇完 最尾rick個樣
好想知道點解百度d人咁勁?
早幾日已經出晒第9集完整劇透、第7季下半季每集劇情重點
無意中見到,有少少嚇親
中文字幕出左未
等字幕
睇完 最尾rick個樣

佢見到神父定乜?
屌好撚痴線,係條公路同Michonne車爆左幾百條屍屈機到仆街,d屍對住Rick妹妹下連hi都無hi到佢咁plot armor到
Rick同Ezekiel對話好正,好睇到兩個身為領袖點樣保護自己嘅社區同點樣求生
Rick對Gabriel又係!!!本身我都唔信Gabriel做左咁多野會背叛,Rick一講我即刻信左佢更加唔會做反骨仔 我覺得Boots可能就係最後果幕嘅其中一個
總之In Rick we trust
無意中見到,有少少嚇親

可能係來自the spoiler dead fans,reddit都有人po過完整7b highlight,我都唔小心禁過入去睇
但講真咁樣真係有意思咩 知道晒重睇黎做乜
今晚補完習 返到屋即睇
睇完 最尾rick個樣

佢見到神父定乜?

唔知見到乜
我個人認為佢笑係因為搵到個戰鬥民族
無意中見到,有少少嚇親

可能係來自the spoiler dead fans,reddit都有人po過完整7b highlight,我都唔小心禁過入去睇

Thanks你話我知
我諗睇個人啦 我都係咁岩睇到,之前唔知佢有劇透
雖然睇左,但都會睇完整版
死左膠morgan
到宜家仲係咁talk talk,talk你老尾咩
最尾笑乜鳩
最後個笑容意見好似有
1.見到Gabriel 係到
2.Rick見到咁撚多人咁撚多槍知道可以成為對抗Negan嘅強大盟友
無意中見到,有少少嚇親

Thanks你話我知

都係嘅,都係睇個人 我自己係好憎劇透
不過the spoiler dead fans真係好癲,之前s6個finale好似重俾amc出律師信警告唔可以透露任何Lucile victim嘅劇透
好鬼悶
無意中見到,有少少嚇親

Thanks你話我知

都係嘅,都係睇個人 我自己係好憎劇透
不過the spoiler dead fans真係好癲,之前s6個finale好似重俾amc出律師信警告唔可以透露任何Lucile victim嘅劇透

咁真係好癲
我一直以為係amc好似tbb咁放出黎比人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞