The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
睇到Daryl 唔同carol 講glenn死咗好嬲呀

反而覺得Daryl好識體諒人
如果講事實既話下集救世軍一集滅團
佢地係咪唔會再番入城市 睇咁多集季都係野外有d悶 幾時再轉下場景

係alexdria耐又話悶
去野外又話悶
最近個城市已經係dc
會唔會好似以前咁入阿特蘭大俾成班walker圍咁on9

悶就咪撚睇啦 季季集集都話悶
點解可以每集都有人話悶
究竟d人係想睇d乜野
下下都有人話悶真係好撚煩

同意上面有位巴打話垃圾佬班人好奸
唔係咁想rick揾佢地幫拖
睇到同carol隱瞞個下好sad

悶都講下點悶法吖

都唔可以話悶
但係今集內容極少
到完個刻都打個特

美劇一般節奏好快
但呢套反而係慢慢拖喎
梗係唔慣啦

睇到第七季都未慣
talking dead
越來越好睇
咁又一集

唔夠喉啊
咁又一集

唔夠喉啊

Yea
越來越好睇

有無link??
越來越好睇

有無link??

你岩岩先睇完, 又問?
要等下星期WO
越來越好睇

有無link??

你岩岩先睇完, 又問?
要等下星期WO

你講緊talking dead 嘛
越來越好睇

有無link??

你岩岩先睇完, 又問?
要等下星期WO

你講緊talking dead 嘛

你睇緊呢套咪talking dead,
剩係傾計
有親carol都好好睇 可唔可以多d戲份
有親carol都好好睇 可唔可以多d戲份

好睇過浸大e神 carol

你係咪睇開TVB

我知阿婆會崩潰

一來啦
二來佢去意已決,弓唔都想再俾D煩心野束縛住佢}
同埋咁樣呃佢十成十係鋪路後面開無雙架啦
今集後半係好悶喎 死忠理性d啦

唔打鬥都可以好睇 但如上集rick同ecq既對話 每句對白都好吸引

今集後半悶到要飛
今集後半係好悶喎 死忠理性d啦

唔打鬥都可以好睇 但如上集rick同ecq既對話 每句對白都好吸引

今集後半悶到要飛

Daryl同carol重遇依part咁重要都嗌悶
我都覺得darylcarol同rick神父d對白好吸引
請問點樣唔理性法

一集咁短都睇得咁辛苦不如你棄劇啦

你係咪睇開TVB

我知阿婆會崩潰

一來啦
二來佢去意已決,弓唔都想再俾D煩心野束縛住佢}
同埋咁樣呃佢十成十係鋪路後面開無雙架啦

仲以為daryl會講I would die for carol
佢地係咪唔會再番入城市 睇咁多集季都係野外有d悶 幾時再轉下場景

係alexdria耐又話悶
去野外又話悶
最近個城市已經係dc
會唔會好似以前咁入阿特蘭大俾成班walker圍咁on9

上季先入完去整子彈
睇返daryl係48歲,而carol 51,仲以為兩個歲數相差十年
daryl個樣似30尾40頭,carol 似50尾60頭
睇返daryl係48歲,而carol 51,仲以為兩個歲數相差十年
daryl個樣似30尾40頭,carol 似50尾60頭

佢衰在白色頭姐
其實垃圾社區隨時係下一班救世軍,當rick 搵左武器比佢地之後。垃圾社區既格言係,we take,we don't bother,好明顯為搶而會不擇手段。
好少會飛住黎睇
之前成集講左膠我都無飛過
今集我真係頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞