The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
好少會飛住黎睇
之前成集講左膠我都無飛過
今集我真係頂唔順

有冇咁誇張
原來出左新一集
有冇人記得點解daryl同阿婆既感情會咁深厚

Carol個女唔見左個陣daryl幫佢搵女差啲番唔到黎,之後慢慢愈黎愈感情好

Carol個女唔見左個陣daryl幫佢搵女差啲番唔到黎,之後慢慢愈黎愈感情好

仲有之前佢地兩個一齊流浪左一排
今集後半係好悶喎 死忠理性d啦

唔打鬥都可以好睇 但如上集rick同ecq既對話 每句對白都好吸引

今集後半悶到要飛

話明死忠點解要理性? on9
睇怕今季季尾先岩岩開negan波

慢成咁

仆落山坡中左一箭
睇怕今季季尾先岩岩開negan波

慢成咁

我估季尾都未開得波
Carol同dayrl有無扑過嘢?
daryl 係咪咁耐以嚟未沖過涼
屌你老味新組織啲人個個都好似online game入面個啲妖精 游俠咁
個個面長輪廓尖 加埋把長頭髮 冇個似人
屌你老味新組織啲人個個都好似online game入面個啲妖精 游俠咁

我都覺 同埋佢地又無咩表情

我都覺 同埋佢地又無咩表情

似邪教,會唔會好似fallout 3咁有d人當帶黎末日果樣野係神咁拜
Fallout就拜核彈
Walking dead就拜喪屍﹙仲好有心機咁整左隻周身刀既屍﹚

我成日覺得末世時期 daryl比第一季大隻左咁多 明明食都食唔飽
仲有幾日先新一集

逢星期一呀巴打

我成日覺得末世時期 daryl比第一季大隻左咁多 明明食都食唔飽

晚晚食Carol
睇返daryl係48歲,而carol 51,仲以為兩個歲數相差十年
daryl個樣似30尾40頭,carol 似50尾60頭

佢衰在白色頭姐

其實之前d 戲佢唔係真係咁型咁佬味
例如係blade做埋d 2打6

就算season 1 佢都唔係咁搶眼姐 , 反而大家一直都好鐘意泡菜仔
睇返daryl係48歲,而carol 51,仲以為兩個歲數相差十年

佢衰在白色頭姐

就算season 1 佢都唔係咁搶眼姐 , 反而大家一直都好鐘意泡菜仔

啱啱睇season1嗰陣諗住佢同佢大佬都會好早死,完全冇諗過佢會係core member

佢衰在白色頭姐

啱啱睇season1嗰陣諗住佢同佢大佬都會好早死,完全冇諗過佢會係core member

第一季 好似個個都話弩手型喎 好想等到佢地反擊睇daryl
開頭好似冇人鐘意呀婆
而家人見人愛

由一開始俾老公打都唔敢還手唔敢出聲
到依家變左戰神,遇人殺人
都仲未計佢無視所有walker
開頭好似冇人鐘意呀婆
而家人見人愛

由一開始俾老公打都唔敢還手唔敢出聲
到依家變左戰神,遇人殺人
都仲未計佢無視所有walker

由第一季睇到佢變戰神
覺得悶就棄劇吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞