The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
我反而覺得今集好睇
Eugene呢隻凸顯佢個人o既性格
而且佢講o既野又唔算太pro
一般有science/engine sense o既人會知佢講o既一堆理論 其實今集先係穿針引線o既一集 點鋪去反擊

而其實個2條女叫Eugene 整pills 個part 應該唔會咁簡單
Eugene 應該扮野
佢咁聰明 知道有咩方法對付Negan
一定係一條伏線
只係Dwight想走出Negan去搵條女既時候估唔到Eugene 會咁做
Dwight 借啲意搞掂醫生應該係因為知道Negan有啲野

最唔明點解要搞鳩個醫生
因為個醫生叫佢唔好做好人?

因為negan懷疑dwight同sherry夾埋
所以dwight要砌醫生生豬肉,屈鳩醫生係放走sherry嗰個
btw嗰幕都有d心寒,希望rick反擊到之後燒鳩返negan塊臉

我覺得DWIGHT直頭想透過今次燒醫生黎令啲手下對NEGAN反感
等班手下越黎越頂唔順NEGAN一次過起義收NEGAN皮
之前你地話前幾集悶,
今集就真係悶撚到仆街,
竟然要睇個大毒撚 U煎SOLO 成集戲份
哇, 真係屌佢老母

我覺得好好睇渦
比較差就係佢d戲屎左d

我都覺得好睇,講佢點做臥底不知幾好睇,日後應該係反到NEGAN既好大因素

我都唔明我PAGE ONE碌到宜家,集集都有人話,都唔知係我真心定點
大佬唔通集集同你世界大戰咩?打得多都悶啦
Eugene招鐵鏈搞d屍有無咩特別用意
我覺得Eugene幾好戲,扮驚口震,扮死狗
好撚淆底個個樣唔係人人做到
今集幾好睇wor,夠貼地
講真,俾你地去到walking dead 個世界遇到negan
你俾人捉左,為左保命含撚都制啦
屌睇完預告,rick 又同黑妹扑野
今集都叫悶 真係好撚多小學雞
如果呢套野都叫悶
唔知Breaking Bad叫咩呢
話悶個d
屌你老母
求下你咪撚再睇twd同入黎留言
如果呢套野都叫悶
唔知Breaking Bad叫咩呢

我覺得Eugene幾好戲,扮驚口震,扮死狗
好撚淆底個個樣唔係人人做到

震完一大輪 吹完水 一轉身係度陰笑個下

真係好撚on9 淨係睇finale算啦

真係好撚on9 淨係睇finale算啦

其實唔算悶,只係毒撚含住撚咁講嘢,聽到耳都側埋
肥仔係咁係D面前食青瓜 唔知D痛唔痛呢
之前你地話前幾集悶,
今集就真係悶撚到仆街,
哇, 真係屌佢老母

我都覺得今集真係悶到 成季第一次開始覺得悶

今集真係
不過都係鋪路 好期待反攻個日

次次一見到Eugene即刻飛住睇
今集真係睇得好辛苦
佢樣樣嘢都講到好複雜 本身又廢
希望佢之後唔好陀衰家

飛住睇 到時miss野又係到問問問
我是尼根
negan快D去死
一個人咁多條女
Rick明明主角都得黑妹食咋
之前你地話前幾集悶,
今集就真係悶撚到仆街,
哇, 真係屌佢老母

令到D咁大逆轉
又叫悶
eugene 好正
S7出到第幾集?
睇到呀邊個一開波俾人爆頭就灰晒無心機睇。
漫畫有追開,老老柒柒真心中意漫畫個Negan,癲得黎又夠忽
推薦大家用FIX字幕俠呢個網重溫

S07E11
https://pan.baidu.com/s/1ge2ONjd#list/path=%2F

http://www.fixsub.com/portfolio/%E8%A1%8C%E5%B0%B8%E8%B5%B0%E8%82%89

但係好似係720P

邊度有1080P既字幕DL

你講片源1080P?
字幕都有1080P ?

片源1080p: https://rarbg.to/torrent/71pfwr3

不過我通常睇720P算 因為係最快有SEED, 1080通常要等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞