The Walking Dead 行屍 第七季劇情討論區 [2]

960 回覆
29 Like 1 Dislike
今集最好笑係Rick「死」,重衰過Glenn果次,Scott Gimple你唔撚係覺得真係會有人俾你呃到呀
第二最好笑就係隻鹿
s2隻鹿都靚過佢十倍
不過今次係Rick第一次提起Glenn我屌

michonne 掉左把刀個下有幾秒覺得佢會收皮

呢下好明顯唔係要俾觀眾以為RICK會死啦
你唔好當人傻仔啦
係做俾黑妹感受下如果去打NEGAN就可能RICK會死
RICK一死之下佢冇晒意志力連把刀都掉埋
可能關係隨未來劇情黑妹既戰鬥力
今集真係悶 仲要冇我
今集最好笑係Rick「死」,重衰過Glenn果次,Scott Gimple你唔撚係覺得真係會有人俾你呃到呀
第二最好笑就係隻鹿
s2隻鹿都靚過佢十倍

你唔好當人傻仔啦

yes 黑妹意志一向好堅定 第一次見到佢咁脆弱
今集真係悶 仲要冇我

集集都預左有人咁講

黎緊講Sasha Rosita突襲Negan
加Rick Tara去女兒國 應該唔悶啦掛
今集真係悶 仲要冇我

集集都預左有人咁講

黎緊講Sasha Rosita突襲Negan
加Rick Tara去女兒國 應該唔悶啦掛

冇我係到真係冇咁好睇
冇我同rick一齊打柒Negan
更加唔好睇
第二最好笑就係隻鹿
s2隻鹿都靚過佢十倍

你唔好當人傻仔啦

yes 黑妹意志一向好堅定 第一次見到佢咁脆弱

s7e1黑妹見到carl就黎比人斬手都接近崩潰
下集carol
下集carol

戰神回歸
下集carol

戰神回歸

we love 戰神
佢地跌落去個幕好搞笑
屌點解今集要係咁睇rick同michonne扑嘢
Sasha rosita係咪係咁先

為左帶出Rick想享受最後既歡樂時光 before what happens next 你見佢今集都唔願返去

為左帶出Rick想享受最後既歡樂時光 before what happens next 你見佢今集都唔願返去

雖然知道佢想帶出啲咩
但一路食野一路睇真係唔係幾頂得順
好撚憎rosita、仲衰撚過啲憤青,但以我估計,近嚟配角戲份都算多,可能係死既先兆
明明自己殺唔到就去怪神父
然後又重覆犯錯 屌
然後又重覆犯錯 屌

佢想死唔緊要 唔好拉埋Sasha陪葬丫嘛..

乜女兒國真係有咁多槍?
然後又重覆犯錯 屌

乜女兒國真係有咁多槍?

起碼夠正氣

垃圾埸果班我估可能會反

唔係嘛 俾左咁多槍佢地 仲要反
反negan呀?
我覺得垃圾場真係有機會反
本身應該有槍,仲要咁多槍想點
另外垃圾場生活環境差想攻Alexandria都唔奇
然後又重覆犯錯 屌

乜女兒國真係有咁多槍?

起碼夠正氣

垃圾埸果班我估可能會反

唔係嘛 俾左咁多槍佢地 仲要反
反negan呀?

好難講呀
可能就係借你力量搵晒槍比佢就過橋抽板
同埋劇組暫時無乜深入講班人,有機會係為之後既劇情鋪路
我覺得垃圾場真係有機會反
本身應該有槍,仲要咁多槍想點
另外垃圾場生活環境差想攻Alexandria都唔奇

唔明RICK點解完全冇懷疑佢地...
真係人數定佢地盲目哂?

BTW, ROSITA真係老鼠屎黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞