The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
Season 頭兩集都唔撚好睇

個人認為 今集Morgan果part幾好睇
點估到佢會扮死 再由後面殺番轉頭

點解會冇人check下佢死左未 or 打爆佢頭防止變zombie , 而係由得佢地幾個訓係到

點解會冇人check下佢死左未 or 打爆佢頭防止變zombie , 而係由得佢地幾個訓係到

救世=豬隊友
on9 明明打左手勢開槍又唔開
有冇人覺得指揮救世軍條女好正
有冇人覺得指揮救世軍條女好正

我呀我呀
出左第一集啦?

巴打新加入? 暫時出左2集,

如果驚睇到d你未追到既野, 睇完先入嚟傾都得
唔介意既繼續又得
最後條撚屌真係無印象

早晨 自行鳩估劇情發展唔洗粉字啦

早晨 自行鳩估劇情發展唔洗粉字啦

是但啦, 反正有小小第2集既劇情係入面廢時比人話劇透
頭兩集好dum波鐘
大本營最多救世軍,所以第一步用屍圍城,令大本營應接不睱
之後就分隊打outpost

不過救世軍 真係好廢下

今集比人單方面壓住來打

今集癲撚左 見一個殺一個
呢個post係只傾電視劇情 ?
有冇人知垃圾場班人仲會唔會出返嚟

今集癲撚左 見一個殺一個

癲到John wick上身咁
有人快過你開咗post 移玉步啦

關事咩, 睇番post個定位係咩

無話關咩事 我見人流係個邊叫你去個邊多啲人討論姐
你咪唔好去囉 無人逼你去

不如你移玉步啦

我鍾意去邊關你撚事咩
我見佢遲開過其他人 所以十幾個鐘都無人理佢
我講完佢要唔要去個邊一齊討論
樓主就話呢度定位唔同 個邊先講返可以劇透
講到好似我逼人走咁 睇返啲時間點先講野啦柒頭
咁嘅智商驚你連劇情都睇唔明啊

收皮啦 樓主#1已經講明左本POST定位

不嬲原post都係唔傾漫畫 , 有巴打想傾亦都另外開post
大家分左家幾個season

你咁既智商快D移玉步過主啦屌你老母
紅字就仲on9, 一個post秒秒都要有人回呀?

無人理係因為見另一個post好多人討論 唔係單純話呢個post無人覆
係另外個邊一開始無講 係樓主重申完 個邊先話可以劇透
講到咁清楚你都唔明? 柒咗快啲縮返入你老母個閪度
唔洗多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞