The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
Rick仔做乜咁低能單刀垃圾場.....

又咁講
Rick都知Negan 死硬
然後新世界就係有堆垃圾佬
(一個勢力咁大,有一幕係影到幾個大球場咁大)

一係就一開波接納/友好埋佢
一係就要殺negan咁殺埋佢地
放係到唔嗲唔吊仲尷尬

如果佢今獲直接殺Rick即是開戰
唔殺困住rick咪當比時間垃圾佬諗下點答囉

總之一定唔可以玩死rick
玩死rick即是開戰

雖然佢地都有真心想玩死rick既前科 (尖刺屍)
rick好柒
我總係覺得 弓佬 佢地想做D野, 然後誤打誤撞之下, 反而幫 救世堂 解圍
成集都唔知講乜鳩 up住睇仲慘過睇av
我總係覺得 弓佬 佢地想做D野, 然後誤打誤撞之下, 反而幫 救世堂 解圍

比negan反捉跟住神父捨身救人
有冇中文字幕
有冇中文字幕

我果條gdrive link岩岩upload左
唔怪得硬係覺得有D野未做 唔記得左upload
rosita
有冇中文字幕

我果條gdrive link岩岩upload左
唔怪得硬係覺得有D野未做 唔記得左upload

rosita

繼上上季弓佬後終於再有人用火箭炮

難得你條on9仔講得有道理
Maggie 話留番班人日後換人有伏筆
rosita

其實咁樣對正射埋去個
打落人體個撞擊力唔足以引爆個rpg
正常會入左或貫穿
一野放支火箭炮打穿道門放晒啲屍.end this 啦,我覺得弓佬想做啲咁既野
一野放支火箭炮打穿道門放晒啲屍.end this 啦,我覺得弓佬想做啲咁既野

但我覺得今次應該會失敗
主角堆唔死番一兩個真係講唔過去

同埋係都要寫carl大個仔拖左好耐

但我覺得今次應該會失敗

根據前面 佢同Tara段對話
佢地應該係想救Dwight出黎
rosita

一野射落條友到爆開

不過我想要多架Tank出黎多D
主角堆唔死番一兩個真係講唔過去

同埋係都要寫carl大個仔拖左好耐

拖左幾集 終於邀條友入community

但我覺得今次應該會失敗

根據前面 佢同Tara段對話
佢地應該係想救Dwight出黎

唔會啦,Tara係想親手殺死Dwight同肥婆醫生報仇
留意佢同Daryl嗰段對話,講Daryl冇殺Dwight係正確,因為靠佢做內線先可以打殘救世軍
但唔代表佢唔洗死
不過最後應該唔會殺
成套劇只會向仁慈大愛方向發展
個耶穌幾時死
屌你老母
垃圾婆係咪準備強姦rick, 有一幕佢係裸體整藝術品
Btw Enid又發育

但我覺得今次應該會失敗

王傑條柒頭有邊次係成功?

但我覺得今次應該會失敗

王傑條柒頭有邊次係成功?

之前有人話negan 似王秋生 我覺得弓佬似王傑多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞