The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike

睇咗第一頁先

本POST定位︰
只接受討論已經播映劇集及相關原著內容
請勿在此發放網絡上的劇透及原著未做到之劇情
粉紅細字亦不接受

通常星期一中午前就會有SEED同晏少少就有埋英文字幕
鄰國SEED呀, 轉檔, 中字, 恕未能提供. 要睇美劇, 請到外國網搵:
SEED: (如當日上唔到請自行GOOGLE各大BT網, keyword The Walking Dead S07EXX, X=集數)
https://rarbg.to/torrents.php?search=the+walking+dead
https://eztv.ag/search/the-walking-dead

英文字幕:
http://www.addic7ed.com

Andrew Lincoln as Rick Grimes

Norman Reedus as Daryl Dixon

Melissa McBride as Carol Peletier

Chandler Riggs as Carl Grimes

Lennie James as Morgan Jones

Steven Yeun as Glenn Rhee

Michael Cudlitz as Sgt. Abraham Ford

Lauren Cohan as Maggie Greene

Danai Gurira as Michonne

Sonequa Martin-Green as Sasha Williams

Alanna Masterson as Tara Chambler

Josh McDermitt as Eugene Porter

Christian Serratos as Rosita Espinosa

Seth Gilliam as Fr. Gabriel Stokes

Ross Marquand as Aaron

Austin Amelio as Dwight

Jeffrey Dean Morgan as Negan

Steven Ogg as Trevor Philips Simon

Tom Payne as Paul "Jesus" Rovia

Xander Berkeley as Gregory

Khary Payton as Ezekiel

Katelyn Nacon as Enid

Pollyanna McIntosh as Jadis
有人快過你開咗post 移玉步啦

關事咩, 睇番post個定位係咩
有冇live link

無話關咩事 我見人流係個邊叫你去個邊多啲人討論姐
你咪唔好去囉 無人逼你去
Lm

不如你移玉步啦
等左好耐啦
啱啱係now fox睇完

神父真係蠢撚過隻豬

呢邊嘅定位係源至舊登嘅傳統,聚集一班唔漫透嘅fans
嗰邊定左係有漫透

喪推post

多得150

呢邊嘅定位係源至舊登嘅傳統,聚集一班唔漫透嘅fans
嗰邊定左係有漫透

喪推post

我之前都係追呢個樓主開嘅post
我見佢遲開過其他人 所以十幾個鐘都無人理佢
我講完佢要唔要去個邊一齊討論
樓主就話呢度定位唔同 個邊先講返可以劇透
講到好似我逼人走咁

不如你移玉步啦

我鍾意去邊關你撚事咩
我見佢遲開過其他人 所以十幾個鐘都無人理佢
我講完佢要唔要去個邊一齊討論
樓主就話呢度定位唔同 個邊先講返可以劇透
講到好似我逼人走咁 睇返啲時間點先講野啦柒頭
咁嘅智商驚你連劇情都睇唔明啊
咁都有得拗
岩岩落堂 down左先講
Sasha死左咩?點死架?

用左半集講佢點死 仲無印象?

係棺材自殺

用左半集講佢點死 仲無印象?

請睇返上季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞