The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
Eugene其實都幾寫實
現實的確好多呢d撚樣
由s6尾佢自願引開saviors
等rick可以護送maggie去hilltop個陣對佢改觀
到依家為自保
好想dwight一槍射死佢
最後估唔到rick綁住手都制服到垃圾佬

就係呢D撚樣先黑人憎 見風轉舵

最尾Rick個O咀樣先正 心諗: 唔撚係掛
現實的確好多呢d撚樣
到依家為自保

可能心諗緊比班垃圾佬知道又捉佢去做sculpture
現實的確好多呢d撚樣
到依家為自保

可能心諗緊比班垃圾佬知道又捉佢去做sculpture

今次仲要除埋褲
佢close shot果下
成日跳黎跳去
Rick真男人

縛手一抽3+1

霸氣到垃圾婆濕撚晒
豬隊友
lm
俾佢地入去慢慢掃死晒...真係好戇鳩...

其實畀屍圍真係唔驚
間工廠咁大咁多樓梯位 啲屍嘅動作又咁易估
好似今集咁掃低一兩排已經塞死晒上唔到去
再唔係用嘈音引啲屍去其中一邊已經可以慢慢清

如果係rick team畀人圍 應該一集已經可以KO晒
記得之前個show話
Rick同Daryl有分歧 應該係講緊呢單

其實畀屍圍真係唔驚

前排走唔切都係比屍咬死
屌你老母弓佬王傑真係史上最戇鳩垃圾,成事不足敗事有餘,由第一季開始冇一單野唔係柒既
屌你老母弓佬王傑真係史上最戇鳩垃圾,成事不足敗事有餘,由第一季開始冇一單野唔係柒既

唔係點同Rick拍住上
最撚做得野又Smart果個韓仔又死得早
基表唔知會點呢
會唔會Daryl 撞晒d屍入一樓 出面冇屍圍住 d sniper又提早收工左 可以上一層跳窗逃生
會唔會Daryl 撞晒d屍入一樓 出面冇屍圍住 d sniper又提早收工左 可以上一層跳窗逃生

死肥仔都話叫尼根比全權佢造子彈啦

Run一部荒廢左咁多年既機器
仲要係幾十分鍾內造子彈出黎

其實畀屍圍真係唔驚

前排走唔切都係比屍咬死

前兩季, 亞歷山大社區 都試過比 喪屍攻入來, 結果成班村民 開無雙, 用刀仔殺哂所有喪屍

但最後見到有個狙擊手 條屍掛左係到, 應該係比救世軍殺.....??

其實畀屍圍真係唔驚

前排走唔切都係比屍咬死

前兩季, 亞歷山大社區 都試過比 喪屍攻入來, 結果成班村民 開無雙, 用刀仔殺哂所有喪屍

你睇番D屍衝入救世堂都死左幾件救死軍

死肥仔都話叫尼根比全權佢造子彈啦

Run一部荒廢左咁多年既機器
仲要係幾十分鍾內造子彈出黎

做戲做全套?

幾十分鐘整到咁多彈...................咪玩啦死肥仔
基表唔知會點呢

太好人累埋自己 唉
難得覺醒左 轉頭又做番原本果行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞