The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
做咩唔集中一個post討論
摩根唔夠耶穌打
笑4

咪係
之前好似都冇show過jesus咁好揪
痴線jesus呢個角色真係突然好唔連戲
摩根唔夠耶穌打
笑4

咪係
之前好似都冇show過jesus咁好揪
痴線jesus呢個角色真係突然好唔連戲

第一次出場見到Rick個時都show咗佢好身手
本身好中意耶穌呢個角色,但呢兩集寫到佢勁反感
第8季睇左3集已經無追落去既FEEL
但係追左咁多年又無理由唔睇落去
morgan同我打撚死jesus佢呀

多碌棍都唔撚夠揪
下集戰神
引狼入室

x2
上季想Morgon快d去死
今季。。。
Jesus你死算啦

x2
今季。。。
Jesus你死算啦

點都要再死咁D人

死eric呢D基佬有咩用 除非aaron會帶住個B....

x2
今季。。。
Jesus你死算啦

點都要再死咁D人

死Eric呢d又真係冇用
不過講起Eric
佢問Aaron係咪突登射中佢果下真係

x2
今季。。。
Jesus你死算啦

點都要再死咁D人

不過講起Eric

點解佢要咁問

x2
今季。。。
Jesus你死算啦

點都要再死咁D人

不過講起Eric

點解佢要咁問

因為 Aaron 話sorry

x2
今季。。。
Jesus你死算啦

點都要再死咁D人

不過講起Eric

點解佢要咁問

Aaron同佢道歉 跟手佢先咁問 應該算係安慰既一種
aaron 同 eric kiss 果一幕真係屌出聲,你話我歧視保守都嘩話,好撚嘔心
aaron 同 eric kiss 果一幕真係屌出聲,你話我歧視保守都嘩話,好撚嘔心

充滿政治正確的美劇
唔知個演員真係咪真GAY,唔係的話就搞笑

充滿政治正確的美劇

應該又唔洗真kiss既

充滿政治正確的美劇

應該又唔洗真kiss既

gay 都算仲要eric 咁樣衰

x2
今季。。。
Jesus你死算啦

點都要再死咁D人

不過講起Eric

點解佢要咁問

幽默下咁問姐
終於唔洗睇到條死Gay佬,好波
仆街Jesus逼走左Morgan,又少一個戰神
不過我諗Jesus遲早都會黑化,
希望下集比Jesus救左班人係Hilltop作反屠城令Jesus黑化
講左三集都無提過神父,神父應該係Negan最後議和既殺手鐧黎
Jesus 咁大愛係因為針未吉到肉唔知痛
Morgan 靠佢隨時死
Jesus 咁大愛係因為針未吉到肉唔知痛
Morgan 靠佢隨時死

其實起碼要殺帶頭搞事嗰個邪惡代表

帶頭果個恃住有Jesus保佢成日係到串鳩Morgan
真係極黑人憎,仲要揭人瘡疤串鳩Morgan累死個細路仔

x2
今季。。。
Jesus你死算啦

點都要再死咁D人

不過講起Eric

點解佢要咁問

幽默下咁問姐

不過帶完出黎 帶唔番返去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞