The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
屌你老母弓佬王傑真係史上最戇鳩垃圾,成事不足敗事有餘,由第一季開始冇一單野唔係柒既

唔係點同Rick拍住上
最撚做得野又Smart果個韓仔又死得早

但你又唔想佢死喎 .............
Eugene其實都幾寫實
現實的確好多呢d撚樣
由s6尾佢自願引開saviors
等rick可以護送maggie去hilltop個陣對佢改觀
到依家為自保
好想dwight一槍射死佢
最後估唔到rick綁住手都制服到垃圾佬

現實中香港人十個有八個會係u煎
一個係rick
一個係governor

u煎講既對白真係好難明
咁辛苦儲屍圍人轉頭比人清哂?
會唔會Daryl 撞晒d屍入一樓 出面冇屍圍住 d sniper又提早收工左 可以上一層跳窗逃生

死肥仔都話叫尼根比全權佢造子彈啦

Run一部荒廢左咁多年既機器
仲要係幾十分鍾內造子彈出黎

做戲做全套?

幾十分鐘整到咁多彈...................咪玩啦死肥仔

未必係幾十分鐘嘅,可能係幾日,但冇交代

又要等下星期先知咩料

u煎講既對白真係好難明

一句講晒 佢係仆街

u煎講既對白真係好難明

我諗英文係母語都未必聽得明
屌你老母弓佬王傑真係史上最戇鳩垃圾,成事不足敗事有餘,由第一季開始冇一單野唔係柒既

唔係點同Rick拍住上

真係smart? 揸住部響住防濫既車番營地 間接害死好多人

唔係點同Rick拍住上

真係smart? 揸住部響住防濫既車番營地 間接害死好多人

防盜

u煎講既對白真係好難明

我諗英文係母語都未必聽得明

字唔係問題,講野快先係問題
聽佢講野完全又lur又快,要聽幾次先聽到

屌 第七季開始不斷寫衰弓佬
negan如果反cap到,alexandria肯定又要唔知死邊個

negan如果反cap到,alexandria肯定又要唔知死邊個

https://youtu.be/BtzDFGTGPaU?t=1m31s
不過哩幕都幾型既

由Glenn死左之後就咁

根本glenn都係佢累死既

所以咪想報仇
然而憤怒累事 累全家
全集最搞笑係rick同垃圾婆果度
全集最搞笑係rick同垃圾婆果度

認真
我想睇雕像

所以咪想報仇
然而憤怒累事 累全家

所有懶浪子既人其實都係衝動累事既戇鳩仔
如果U煎選擇企響RICK的對立面
覺得呢條肥仔真係死不足惜

假設肥仔會繼續生存,令佢醒覺嘅應該係軍妹嘅死,9估

軍佬 死左都無令佢變好人

更何況軍妹

更何況軍妹

只會愈黎愈過份件死肥仔

更何況軍妹

只會愈黎愈過份件死肥仔

sasha都死埋唔洗爭仔

rosita係套野入邊真係冇乜用, 可以死得
俾過機會佢報仇 咁近都殺唔到
人生冇目的, 又唔似carol
集集出嚟都係本peer,西面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞