The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
無睇幾集咩咁搞法呀
其實negan 一開頭出場真係好震撼,但而家反而覺得開始重覆,我覺得佢同Governer 最大分別,係negan 明白人有甜存價值,唔會茂茂然開殺戒,要殺唔會陷家產地殺,係有啲好似你會死但唔會比你知幾時死。相反governer 係最急功近利,一嚟就要你陷家產,所以係會比negan利落啲,要你死就一下要你死,唔似negan 估下估下
以前啲人物死得好感動 Lori Merle Hershel Andrea

而家...

死都唔該好睇d震撼d呀
Carl由第一季拍到而家經歷咁多比隻walker咬死 死得咁hea
其實Gleen我都覺hea左d 話哂次次差d死都拆得掂 咁就爆頭死好似浪費左

glenn都唔震撼
大佬上youtube睇下d reaction先啦

連Glenn同軍佬都要咁死得咁絶望
嗰陣真係對negan好有期望
點知畀個編劇寫到全世界都on99
以前啲人物死得好感動 Lori Merle Hershel Andrea

而家...

今日睇番youtube d 舊既十大死亡位

蘇fi亞

回不到以前了

女戰神就係咁先誕生

中間都膠過架

編劇派膠 仲要輪流咁派
其實好鍾意negan呢個角色
如果shane仲係度就好

Punisher vs negan

一陣變左單挑
想睇negan喺carl既死之後會唔會有轉變
Maggie 點樣逃出生天?佢仲可以返去殺人質?被殺嗰個人質係乜水
Maggie 點樣逃出生天?佢仲可以返去殺人質?被殺嗰個人質係乜水

上次係RADIO STATION扮撚晒野最後想郁JESUS果條友
但竟然唔係殺一路串77果條友

上次係RADIO STATION扮撚晒野最後想郁JESUS果條友
但竟然唔係殺一路串77果條友

Jared

殺左Benjamin 本身以為佢好重要,點知幾集就死左

maggie乜野逃出生天,咪講左放佢番去繼續supply產糧 , 同埋都叫殺左一個hilltop 2打6

死得太早,佢演得好好

死得太早,佢演得好好

同囉ri有路, 遲早都會同rick爆大獲 , 囉ri仲要咁煩膠 臭西,
同埋都唔見得佢好有計謀可以lead住班人生存到
大主角個仔畀編劇整釘埋
姐係第一季嘅角色死剩四個?

Rick Daryl Carol Morgan?

而家...

Shane T-dog
The Walking Dead 神作變膠作

而家...

今日睇番youtube d 舊既十大死亡位

蘇fi亞

回不到以前了

女戰神就係咁先誕生

一條友搞到terminal笠笠亂 仲救埋Rick佢地

死得太早,佢演得好好

同囉ri有路, 遲早都會同rick爆大獲 , 囉ri仲要咁煩膠 臭西,

如果shane冇死 可能成套野會變做shane做主角

而家...

Shane T-dog

Sophia 變 walker 走出去果幕sad 到

死得太早,佢演得好好

shane係仆街黎

死得太早,佢演得好好

shane係仆街黎

shane最初已經想係森林用shortgun射rick啦

死得太早,佢演得好好

shane係仆街黎

shane最初已經想係森林用shortgun射rick啦

shane同governor 一樣沒乜人性, 當人係工具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞