The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
終於唔洗睇到條死Gay佬,好波
仆街Jesus逼走左Morgan,又少一個戰神
不過我諗Jesus遲早都會黑化,
希望下集比Jesus救左班人係Hilltop作反屠城令Jesus黑化
講左三集都無提過神父,神父應該係Negan最後議和既殺手鐧黎

屠城
咁hilltop之後好似就冇咩作用..........難得有班新力軍
Jesus 咁大愛係因為針未吉到肉唔知痛
Morgan 靠佢隨時死

其實起碼要殺帶頭搞事嗰個邪惡代表

帶頭果個恃住有Jesus保佢成日係到串鳩Morgan
真係極黑人憎,仲要揭人瘡疤串鳩Morgan累死個細路仔

條友又要淆又要挑人機
但最後我唔知有無睇錯 佢好似係覺得佢應該要殺班友 自己而家好似變成尼根班人咁 但佢心中依然係大愛 佢先頂唔順自己咁矛盾走路
如果唔係條女唔會同佢講你係對
但最後我唔知有無睇錯 morgan好似係覺得佢應該要殺班友 自己而家好似變成尼根班人咁 但佢心中依然係大愛 佢先頂唔順自己咁矛盾走路
如果唔係條女唔會同佢講你係對
我想睇,好想睇第三集 有無link to
Jesus 咁大愛係因為針未吉到肉唔知痛
Morgan 靠佢隨時死

其實起碼要殺帶頭搞事嗰個邪惡代表

帶頭果個恃住有Jesus保佢成日係到串鳩Morgan
真係極黑人憎,仲要揭人瘡疤串鳩Morgan累死個細路仔

條友又要淆又要挑人機

佢挑機因為以為morgan仲係左膠,後尾發覺原來唔係講玩

屌 最撚衰都係左膠 唔係班友一早就死撚左
我想睇,好想睇第三集 有無link to

自己碌番去第一頁/前一頁
Morgan 變 John wick
希望下集比Jesus救左班人係Hilltop作反屠城令Jesus黑化
講左三集都無提過神父,神父應該係Negan最後議和既殺手鐧黎

屠城
咁hilltop之後好似就冇咩作用..........難得有班新力軍

我諗hilltop唔會滅既

不過鋸架ry難免一死

屠城

我諗hilltop唔會滅既

不過鋸架ry難免一死

呢條快撚D死
屌d進度慢到 都唔知佢做乜撚 一陣又打打下停你半年先開番就好笑

黑化Morgan槍法勁過John Wick,開埋無雙都仲得
但係少林棍法已經比唔上左膠時期既Morgan
明明左膠時期既Morgan係體術高手黎,
點知變左黑化Morgan之後就弱化到連赤手空拳既Jesus都打唔贏
Jesus讓佢碌棍都贏,Morgan碌棍仲留黎做乜鳩,可以掉撚左佢

點知變左黑化Morgan之後就弱化到連赤手空拳既Jesus都打唔贏
Jesus讓佢碌棍都贏,Morgan碌棍仲留黎做乜鳩,可以掉撚左佢

因為心態唔同左,急於取勝,冇靜心洞悉對手嘅破綻

(又好似俾我解通左)

以前唔會主張殺人
咩都考慮人性行先
但經過種種因為自己嘅仁慈導致身邊一個一個同伴死亡
心態上有咁嘅改變都好合理

(又好似俾我解通左)

以前唔會主張殺人
咩都考慮人性行先
但經過種種因為自己嘅仁慈導致身邊一個一個同伴死亡
心態上有咁嘅改變都好合理

我係解釋緊點解Morgan嘅身手弱過Jesus

Sorry
終於睇完e3
Morales段劇情好突然,如果再繼續elaborate會更好
期待下集Carol殺入去拯救世界

(又好似俾我解通左)

咁點解Jesus會變左膠
其實班乞丐兵係咪冇講落去?
難得戰神morgan發威
又要寫到佢比左膠激走

Jesus明明係反Savior 主力
又寫到佢一個都不能殺
做咩Eric咁問Aaron 係咪真係Aaron 射傷
最後Eric 止唔到血而變左做walker?

.... ERIC幽默一下姐......

最後個SHOT 其實都幾明顯下(衫,髮型 ETC.), 但佢特登唔SHOW樣可能係留條後路比自己

.... ERIC幽默一下姐......

最後個SHOT 其實都幾明顯下(衫,髮型 ETC.), 但佢特登唔SHOW樣可能係留條後路比自己

其實都死左架啦 咁樣既槍傷又止唔到血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞