The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
到jesus變大愛撚
今季Negan啲人好似唔撚見晒咁
明明上季Negan最撚疊馬,
點知今季變左Rick仲疊馬過Negan
完全掉轉晒
本來仲諗住今季睇Rick點以少勝多智取Negan

字幕updated

字幕updated

巴打冇中文字幕?
垃圾劇情,摩根咁都唔死,盲既都見到佢成身著晒甲,仲有基本上見死人都會係頭補多槍以防屍變,摩根血都冇滴啲救世軍用屎眼睇嘢
今季好似無限子彈咁
到jesus變大愛撚

好撚煩每季都要搵1個人做大愛撚
係咪上集rick去到nigga總部果時其實係倒鈙(已經係打哂d哨站) ?

而今集開始先由頭講番打鬥細節?

字幕updated

巴打冇中文字幕?

有呀 player果度可以揀中文

字幕updated

巴打冇中文字幕?

有呀 player果度可以揀中文

多謝巴打 有得睇了
上集神父 今集到耶穌
完全掉轉晒

你見殺極都仲有就知Negan先人多啦
完全掉轉晒

你見殺極都仲有就知Negan先人多啦

救世軍 D人點解咁廢
點解係都要搵人做大愛撚,明明耶穌上季都唔係

集集換人派膠 .......................................................dafuq
未睇ep2 只留名 唔敢追post住

btw 準備好又再屌柒D漫透撚
有人快過你開咗post 移玉步啦

關事咩, 睇番post個定位係咩

無話關咩事 我見人流係個邊叫你去個邊多啲人討論姐
你咪唔好去囉 無人逼你去

不如你移玉步啦

我鍾意去邊關你撚事咩
我見佢遲開過其他人 所以十幾個鐘都無人理佢
我講完佢要唔要去個邊一齊討論
樓主就話呢度定位唔同 個邊先講返可以劇透
講到好似我逼人走咁 睇返啲時間點先講野啦柒頭
咁嘅智商驚你連劇情都睇唔明啊

收皮啦 樓主#1已經講明左本POST定位

不嬲原post都係唔傾漫畫 , 有巴打想傾亦都另外開post
大家分左家幾個season

你咁既智商快D移玉步過主啦屌你老母
紅字就仲on9, 一個post秒秒都要有人回呀?
Season 頭兩集都唔撚好睇
點解係都要搵人做大愛撚,明明耶穌上季都唔係

集集換人派膠 .......................................................dafuq

如果係Morgan 見光突然清醒,由佢派膠合理啲
或者班入世未深嘅hill top群眾派都合理

咁Morgan再派膠又唔多合理
明明上集已經進化左 冇理由再膠化番轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞