The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
以前啲人物死得好感動 Lori Merle Hershel Andrea

而家...

今日睇番youtube d 舊既十大死亡位

蘇fi亞

回不到以前了
編劇要靠人死來推進劇情,好低手

驚冇人睇 係要死啲大角draw下attention

其實D美劇季季都要死人嫁啦...
LOST係咁

claire咪唔洗用死去交代 中間間唔出先出現發下癲

ana lucia

Claire處理得幾好, 當年唔記得咩事唔做?
Ana Lucia同Libby真係亂黎...最後成個機尾既人死晒
S2又花左咁多時間去講佢地.

jin同sum死我喊到仆街
以前啲人物死得好感動 Lori Merle Hershel Andrea

而家...

死都唔該好睇d震撼d呀
Carl由第一季拍到而家經歷咁多比隻walker咬死 死得咁hea
其實Gleen我都覺hea左d 話哂次次差d死都拆得掂 咁就爆頭死好似浪費左
carl唔係接rick班既咩

元老竟然咁樣死法 真係好失望

而家...

死都唔該好睇d震撼d呀
Carl由第一季拍到而家經歷咁多比隻walker咬死 死得咁hea
其實Gleen我都覺hea左d 話哂次次差d死都拆得掂 咁就爆頭死好似浪費左

為maggie做女強人鋪路, 要死哂身邊既人

而家...

死都唔該好睇d震撼d呀

glenn都唔震撼
大佬上youtube睇下d reaction先啦
老老豆豆 死弓佬都無咁嬲
自Beth之後 都無乜位俾佢發揮

唔怪得Carl要寫信

而家...

死都唔該好睇d震撼d呀

Carl 生存左咁多年俾屍咬
睇到S5 第一集就棄咗
連Carl都死埋
係咪要拍到死剩Rick先End
去到S7連爆2個要角,感覺似谷收視多過想發展故事
Negan 同 Governor 係咪差唔多咁奸
本來S4 後半鋪 Terminus幾有趣
點知S5 一集就收皮
炸完又上路就即刻冇動力睇了
睇到S5 第一集就棄咗
連Carl都死埋
點知S5 一集就收皮

twd本身最有睇頭係Negan篇
但編劇鋪成咁樣就算啦。。。。
btw Negan應該唔算奸掛
一直以黎 佢都係用人數壓制對面
同埋佢好鍾意玩心理戰
睇到S5 第一集就棄咗
連Carl都死埋
點知S5 一集就收皮

twd本身最有睇頭係Negan篇
但編劇鋪成咁樣就算啦。。。。
btw Negan應該唔算奸掛
一直以黎 佢都係用人數壓制對面
同埋佢好鍾意玩心理戰

同Governor係2種唔同既人
尼根真係好有人情味 比rick呢班友殺左咁多手下 到捉到佢地都只係殺一件蛋散就放佢地走 次次都係咁

因為佢話人係resources
越殺得多咪越少人幫佢做嘢
同有人情味冇關嘅
尼根真係好有人情味 比rick呢班友殺左咁多手下 到捉到佢地都只係殺一件蛋散就放佢地走 次次都係咁

迫你食左10啖屎然後請粒糖你食
你就覺得佢好人?

迫你食左10啖屎然後請粒糖你食
你就覺得佢好人?

明明rick佢地次次都想滅人團
成集黑蚊蚊都唔知睇緊乜鳩

最憎呢樣

殺曬既話邊有奴隸幫佢做野

最憎呢樣

教堂大屠殺個集都係咁

而家...

蘇fi亞

回不到以前了

女戰神就係咁先誕生
屌你老母一次追曬6集最新半季
睇完都唔知做乜鳩..
睇能到眼都盲
個鏡頭黑能到咁....

而家...

蘇fi亞

回不到以前了

女戰神就係咁先誕生

中間都膠過架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞