The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
會唔會吹到carl 免疫

咁講又真係有可能, 正常俾人咬到變屍都係一集過
會唔會想打完尼根就END
The walking dead成套最正既一集 最有氣氛最有壓迫感 係咪Negan出場果兩集? S06E16 同 S07E01

Rick佢地入投無路 d路比人封曬 最後係森林比人吹口哨包圍 S06E16做完期間同七季開播 幾多人估邊個死 超正

S07E01一定係最正既一集!論BGM 氣氛 壓力 Negan扑軍佬我已經O曬,然後突然再扑韓仔 果陣睇到手都震埋

講真TWD唔係講ZOMBIE真係唔會咁多人睇, D劇情真係悶到
係咁LOOP, GOT第一季我巳經睇到呆左, 一路以為係主角既NED竟然俾人砍頭
垃圾劇 成季唔知講乜撚 成集黑媽媽

一路睇tvb一路手機飛住睇
今集睇阿仔指揮d 人,話今次我話事
心諗威番次,點知就死左
仲有Carl明明唔係大愛撚

要你死就大扭轉你......
daryl 衰衝動累全家

D咪講左唔關事

不過衝動係真
聽到佢起D咁既音樂 行條長走廊 但一路都見唔到carl

心知不妙
點解會係Carl 仲諗住佢有得同Enid 繼續發展
on9到 saviors 點樣解圍可以一d details 都唔講

應該係想吊觀眾癮 u煎到底做左D乜
可惜今集個focus位明顯係carl奶野身上

就算有交代u焦放走個醫生都完全唔突出 D剪接會唔會係有問題擺到錯哂
點解會係Carl 仲諗住佢有得同Enid 繼續發展

真人發展咪得
究竟點樣先會令個編劇諗刑要賜死主角個仔

屙屎便秘

比人咬完過左幾集都未惡化 仲行得走得
kingdom比人機槍掃完過左陣全部變哂屍

屙屎便秘

比人咬完過左幾集都未惡化 仲行得走得
kingdom比人機槍掃完過左陣全部變哂屍

咬係感染
掃係死亡
唔同嘅

果陣沙沙條仔都係
比人咬完再行得走得
正係影到疑似咬左啖
知唔carl死完全冇mood睇最新一集
編劇要靠人死來推進劇情,好低手

驚冇人睇 係要死啲大角draw下attention

其實D美劇季季都要死人嫁啦...
LOST係咁

其實D美劇季季都要死人嫁啦...
LOST係咁

claire咪唔洗用死去交代 中間間唔出先出現發下癲

ana lucia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞