The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike

又係俾演員檔期影響

拖咁長 D細路都大哂
.

做乜天狼星消失左咁耐
.

做乜天狼星消失左咁耐

我都係多數蒲舊登, 我果邊都有開post,
不過冇人討論咪過黎討論囉, 討論區梗係有人先有得討論嫁嘛
.

做乜天狼星消失左咁耐

我都係多數蒲舊登, 我果邊都有開post,
不過冇人討論咪過黎討論囉, 討論區梗係有人先有得討論嫁嘛

好少去舊登
我名都改埋,以前係常客,有份set post rules

基本上唔會過啦

英字已出
出面傳緊CARL今集好大機會死...
其實呼應返第一集個墳...好大機會CARL同MICHONNE都死...
如果係咁就唔知點樣處理漫畫劇情
話晒CARL本來好重要下...依家出面話佢要上大學唔拍.

又係俾演員檔期影響

真係屍咬...........唉
今晚準備
其實呼應返第一集個墳...好大機會CARL同MICHONNE都死...

又係俾演員檔期影響

佢個妹接替佢嘅角色
可以話已經幾年後

中字已出

又係俾演員檔期影響

佢個妹接替佢嘅角色
可以話已經幾年後

班cast變晒老人啦
何況依家好似都係過左2-3年左右

中字已出

thanks
套劇如果CARL死, 根本已完, 漫畫最重要劇情係兩父子
真係好戇鳩! 我寧願佢換人!

好撚on9
個編劇到底點諗野
rip
仲有
屌你老母Eugene
eugene唔好諗住放神父同醫生走就可以洗底呀

btw呢part...............笑左

好撚on9
個編劇到底點諗野

其實要讀大學咪諗橋少D戲份囉, 又或者直接做失蹤人口, 又唔係未試過.
最核心部分拎黎較飛, 收視節節下降呀祝佢

好撚on9
個編劇到底點諗野

其實要讀大學咪諗橋少D戲份囉, 又或者直接做失蹤人口, 又唔係未試過.
最核心部分拎黎較飛, 收視節節下降呀祝佢

agger 大大個失蹤人口 Heath 啦.............
再整多個有咩所謂 觀眾咪一樣會接受
佢係要寫死Carl
個腦生係屎忽到 話就TV同漫畫唔會跟足姐
依家寫死埋個仔 咁TWD係咪要收皮
輸得7到唔敢睇 隻秋Negan 得咁少時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞