The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike

呢集後
最想死既係就係eugene
呢集後

咁都唔死
唔會反cup到掛
U煎真係終極垃圾
仲狗撚過尼根
最好整死佢
eugene
呢集後

咁都唔死

條撚樣應該整左好多子彈

如果唔係D屍去左邊? 弓佬太急進啦

逼狗跳墻咪係咁囉,本身好地地圍住佢地要佢地投降咪算囉

D屍 應該係入哂救世堂, 然後比 U煎 造子彈比救世軍殺哂........
呢集後

咁都唔死

條撚樣應該整左好多子彈

如果唔係D屍去左邊? 弓佬太急進啦

逼狗跳墻咪係咁囉,本身好地地圍住佢地要佢地投降咪算囉

弓佬
好撚悶
Eugene快撚啲死
即係點呀 rick俾人打返轉頭
rick 再次報仇
Loop 多幾星期

最後就有新敵人
Loop多兩三季打 個新敵人

基本上家陣漫畫都係咁既奪路

打敵人 > 加入新隊友 > 打新敵人 > 加入新隊友 > 打新敵人

睇睇下, 好似睇緊海賊王
打完敵人, 有新隊友加入,再打新敵人
rick 再次報仇
Loop 多幾星期

最後就有新敵人

打敵人 > 加入新隊友 > 打新敵人 > 加入新隊友 > 打新敵人

我覺得劇情已經唔再係twd既重點,啲劇情已經變到好大路
反而係睇唔同角色既變化仲好睇
rick 再次報仇
Loop 多幾星期

最後就有新敵人

我覺得劇情已經唔再係twd既重點,啲劇情已經變到好大路
反而係睇唔同角色既變化仲好睇

x2
依家睇唔同角色成長多 不過首先要佢唔好拖先
eugene由踢爆講大話開始就想佢快啲死
播埋下集 又放大假?
eugene由踢爆講大話開始就想佢快啲死

由佢頭幾集講I am Negan已經想佢快D死
睇Preview, rick又俾人返cup, Daryl 累事

呢D preview最鍾意撚鳩人
btw Eugene呢條友為左生存 應該咩都做得出
當初呃Abraham又係呢個原因
Abraham唔保佢既話 應該一早死鳩左
Eugene其實都幾寫實
現實的確好多呢d撚樣
由s6尾佢自願引開saviors
等rick可以護送maggie去hilltop個陣對佢改觀
到依家為自保
好想dwight一槍射死佢
最後估唔到rick綁住手都制服到垃圾佬
好撚悶

我睇呢句睇到都好撚悶
集集出都有人話悶
其實你想d人點應你?
Jadis > Jesus >>>>>>>>>>>>>>>>> Eugene
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞