The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
Sasha死左咩?點死架?

用左半集講佢點死 仲無印象?

請睇返上季

吞藥自殺......
中字
https://drive.google.com/file/d/0B6igktfh6DgXR0ZOb0UzT2RhVk0/view?usp=sharing

我已經加左個英同中字srt落我果個到
唔想down就直接係google drive開字幕睇就ok
個開季無上幾季咁刺激
神父最後唔玩膠就perfect池

Rick有幾幕眼紅晒 我仲以為第一集就輸
Maggie好似立緊flag
神父呀 神父 點解你咁撚ON9架

仲以為進化左 點知................
呢集直情悶
屌 好多情境場-_-有點亂 有幾part講rick隻眼紅哂係到講野...意味住打完仗死左好多人?仲有佢話仁慈戰勝佢雄心?有冇巴打介紹下 個撚屌神父救個儒夫,好on9仲要比拎走埋架車。
屌 好多情境場-_-有點亂 有幾part講rick隻眼紅哂係到講野...意味住打完仗死左好多人?仲有佢話仁慈戰勝佢雄心?有冇巴打解釋下 個撚屌神父救個儒夫,好on9仲要比拎走埋架車。

仲以為進化左 點知................

連大左膠morgan 都可以覺醒做戰神
係得神父仲係咁on9
俾摸根殺人個幕嚇親 又幾有驚喜
三條時間線穿梭,確實有D亂
今集謎團

1-到底老左既Rick係ff定真
Reddit話得Rick一個老其他人唔老係有玄機

2-到底d saviors真係死哂
唔出鏡係因為冇錢定係空城記

3-最尾Rick同Daryl單拖去緊邊

4-Carol最尾俾人伏果度係咪垃圾婆

5-Rick同Carl係油站除左100th集致敬係咪冇其他意思?
今集謎團

1-到底老左既Rick係ff[定真
Reddit話得Rick一個老其他人唔老係有玄機

2-到底d saviors真係死哂
唔出鏡係因為冇錢定係空城記

3-最尾Rick同Daryl單拖去緊邊

4-Carol最尾俾人伏果度係咪垃圾婆

5-Rick同Carl係油站除左100th集致敬係咪冇其他意思?

1. 但個女大左喎.....
2. 空城記.....我估就去晒其他saviors camp, 話晒saviors有N個camp
3. 條路係通去其他camp 先要人守住
5. 果條友應該有戲份 有幾多就唔知啦
同埋最尾果PART, 條友一直都有mon住Carl.........
Negan派去?
lm先
其實屍潮對大少少嘅團體都威脅不大啦
Rick+Alexander啲新手都清得晒
圍攻negan成個plan好無說服力
竟然冇乜人討論?
討論
成集1999 好失望
今集竟然無加長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞