The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘
一野放支火箭炮打穿道門放晒啲屍.end this 啦,我覺得弓佬想做啲咁既野

但我覺得今次應該會失敗

根據前面 佢同Tara段對話
佢地應該係想救Dwight出黎

唔會啦,Tara係想親手殺死Dwight同肥婆醫生報仇
留意佢同Daryl嗰段對話,講Daryl冇殺Dwight係正確,因為靠佢做內線先可以打殘救世軍
但唔代表佢唔洗死
不過最後應該唔會殺
成套劇只會向仁慈大愛方向發展

唔理殺唔殺Dwight先, 依家都未算搞掂成個救世軍
所以Dwight咪仲有利用價值, 因為呢個原因先去救佢出黎
咁樣諗好似會好D
https://streamable.com/8stn6
https://www.reddit.com/r/KatelynNacon/
Enid 發育系列

點解鬼妹個個都咁大波

但樣衰, 不了

睇唔透垃圾婆條線
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘

冇人講垃圾婆一開波著個圍裙好重口味 張d垃圾軍做性奴?
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘

咁A字呢

性奴A
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘

咁A字呢

性奴A

係喎
個A字到底有咩用
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘

咁A字呢

性奴A

係喎
個A字到底有咩用

Negan 要活捉3個大佬 A for Alexandria ?
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘

咁A字呢

性奴A

係喎
個A字到底有咩用

Negan 要活捉3個大佬 A for Alexandria ?

咁佢應該要畫埋H同K
再等佢地自願送上門

btw依家有個唔知有咩既武器庫
真係清算佢地既話 成個垃圾堆應該好快收皮
(雖然有冇都一樣
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘

咁A字呢

性奴A

係喎
個A字到底有咩用

咁佢應該要畫埋H同K
再等佢地自願送上門

(雖然有冇都一樣

可能分3倉
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘

咁A字呢

性奴A

係喎
個A字到底有咩用

咁佢應該要畫埋H同K
再等佢地自願送上門

(雖然有冇都一樣

可能分3倉

正常
3個leader放埋一齊...
垃圾佬又搞9我rick
遲早實死得好慘

咁A字呢

性奴A

係喎
個A字到底有咩用

咁佢應該要畫埋H同K
再等佢地自願送上門

(雖然有冇都一樣

可能分3倉

正常
3個leader放埋一齊...

我覺得最後會當大家以為RICK 真係俾人捉住,眾人擔心疑惑時
會有個SHOT係RICK帶住垃圾軍增援
A似係呼應返Terminus Gareth個集
困曬佢地入倉都係寫A字

但有咩實際意思就唔清楚...
A似係呼應返Terminus Gareth個集
困曬佢地入倉都係寫A字

但有咩實際意思就唔清楚...

我都係咁諗到
rick單拖應該係為daryl鋪線
佢掛住報牛唔記得左rick
帶齊人馬殺去救人
見到rick 比垃圾婆吸乾左
以後就識stick to the plan
Rick仔拿住幾張相以為夠做點個俾人反cup
帶齊人馬殺去救人

有好多方向

1. rick 死
2. rick 要有d傷害, 但冇左d手腳以後cg成本大增... 唔通全裸係俾人cut jer

3. carl出嚟一命換一命 , 跟住流浪佬報恩?
帶齊人馬殺去救人

有好多方向

1. rick 死
2. rick 要有d傷害, 但冇左d手腳以後cg成本大增... 唔通全裸係俾人cut jer

3. carl出嚟一命換一命 , 跟住流浪佬報恩?

3. 個流浪佬都係用黎幫Carl鋪路,好難講會唔會死。。。。
除非又係玩死左之後覺醒
又到星期一
每個星期一都好辛苦咁過...而家有得睇好好多。但我想講....得番2-3集又完
有冇人睇左
最後即係點

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞