The Walking Dead 行屍 第八季劇情討論區[1]

748 回覆
11 Like 2 Dislike
https://undeadwalking.com/wp-content/blogs.dir/318/files/2017/04/gavin2.jpg

救世軍其中一個頭目Gavin睇黎會叛變
Dwight就一定會幫Rick
Simon就唔知啦

Negan d頭馬有兩個就已知會叛變
睇黎 Gavin遲d會帶埋d人反negan
到時就勢力均爭啦

Simon應該係好忠心果類人
呢個Gavin上集去kingdom收數個陣都nice 教訓個長毛飛 應該衰極有限
成集最好睇係 RICK:You're gonna make me count?
https://undeadwalking.com/wp-content/blogs.dir/318/files/2017/04/gavin2.jpg

Simon就唔知啦

到時就勢力均爭啦

trevor 一定唔會做25 仔
分分鐘會食埋negan 個位
停車場個痴線佬會唔會係收埋好多武器係湖中心果條友

湖中心條友好似死Q左喇

有講過?唔記得左

湖中心條友好似死Q左喇

有講過?唔記得左

好似有條屍係屋裡面,要重睇先confirm

但從常理推測,識得湖中心死守,求生能力有返咁上下,應該唔洗咁狼狽喺油站求人

如果從常理睇
神父唔會去救個阿伯

Simon就唔知啦

到時就勢力均爭啦

trevor 一定唔會做25 仔
分分鐘會食埋negan 個位

食埋個位做Negan

湖中心條友好似死Q左喇

有講過?唔記得左

好似有條屍係屋裡面,要重睇先confirm

但從常理推測,識得湖中心死守,求生能力有返咁上下,應該唔洗咁狼狽喺油站求人

如果從常理睇
神父唔會去救個阿伯

仆街神父膠化
明明條友出賣佢地都仲去救佢
成集最好睇係 RICK:You're gonna make me count?

佢其實係扮談判,等大爆炸,數到7就射好正

但咁樣射法都冇下中。。。。
我都唔知講咩好

我都唔知講咩好

如果咁憎negan 我一野就射爆佢啦 仲講咁耐野
浪費咁多子彈去爆窗又係on9

我都唔知講咩好

以rick槍法一槍唔中

呢下真係睇到黑人問號

呢下真係睇到黑人問號

我明佢可能係想引屍群 但係太浪費資源

我都唔知講咩好

以rick槍法一槍唔中

槍法 100%變左0% 睇到我.........
u賤係咪死左?
聽講 遲d negan會加入rick佢地 negan做埋rick手下 一齊對抗 低語者?低語者個leader係咪fear the walking dead 個Taqa ?

你必需死
劇透狗
u賤係咪死左?

好似仲要靠佢整子彈 應該唔會咁易死鳩左
有冇人講下judith點解係金毛
明明派帽哥條友都係黑毛架 定我記錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞